Проблем с течност за чистачки!!!

Аватар
b0by

Мнение от b0by » 02 Окт 2008 13:35

casparcho написа:biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 6egata nastrana. Kazvali sa mi za praskalkite, 4e gi 4isteli s ocet az redovno mu6a s igla 4e se zadrastvat 4esto nakraq namerih edno malko filtar4e i go slojih ta sega se qdva
И при мен е така , аз не се шегувам , мисля да слоша един горивен от лада , на изхода на казанчето , ама незнам дали ще има налягане!Ако няма мисля да сложа една горивна помпа от опел имам , и с нея , ама да не стане като при теб после да пръсне стъклото!От това се опасявам :whistle: :whistle: :whistle:

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 02 Окт 2008 14:25

b0by написа:Много ти Благодаря колега! Каде може да се види! И евентуално да се купи! Само на виолетки ли мерише! И това е много добре ,че караш с нея две зими! Лятото пак ли с нея караш? А и пръскалките , добре ли пръскат с тая течност , че мойте хич ги няма!
Ами не знам дали са заредили вече, още е рано за зимна, но по принцип си пръска яко, нямам проблеми! А пръскалките си ги чистя с компресора в сервиза - 8 атмосфери. Така ги чисти, че ги обръща наопаки като чорап!

А през лятото маам с лятна, по-евтина е от зимната. Лятна не предлагаме, ама в Кауфланд една туба от 5л. беше към 7 - 8лв., не помня.

Аватар
b0by

Мнение от b0by » 02 Окт 2008 14:53

Fido Dido написа:
b0by написа:Много ти Благодаря колега! Каде може да се види! И евентуално да се купи! Само на виолетки ли мерише! И това е много добре ,че караш с нея две зими! Лятото пак ли с нея караш? А и пръскалките , добре ли пръскат с тая течност , че мойте хич ги няма!
Ами не знам дали са заредили вече, още е рано за зимна, но по принцип си пръска яко, нямам проблеми! А пръскалките си ги чистя с компресора в сервиза - 8 атмосфери. Така ги чисти, че ги обръща наопаки като чорап!

А през лятото маам с лятна, по-евтина е от зимната. Лятна не предлагаме, ама в Кауфланд една туба от 5л. беше към 7 - 8лв., не помня.
8 лева , а толкова пари не ми се дават! има една патока на село , мисля да карам с нея , мерише не мерише това е ! На мен за месец бензина ми е 30 лева , да дам за течност 8 няма смисъл! Благодаря все пак на всички за мненията си!

chaval

Мнение от chaval » 02 Окт 2008 14:58

s taq patoka trqbva da zabrani6 pu6eneto povreme na mieneto i ne e lo6o i edna kofpompa da ima6 nablizo

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 02 Окт 2008 14:59

Аз си наливам вода от че6мата за горнобански път и цяла зима нямам проблеми ,тя съдържа вещества който и помагат да не замръзва.А когато имам път към родопите си наливам от Михалково (тя пък е естествено газирана )С нея вече е стъклото ми свти цяла зима :thumbsup: :thumbsup:

Аватар
b0by

Мнение от b0by » 02 Окт 2008 15:10

casparcho написа:s taq patoka trqbva da zabrani6 pu6eneto povreme na mieneto i ne e lo6o i edna kofpompa da ima6 nablizo
То или се мие или се пуши! Двете на куп ги няма никаде! А и мисля да я разредя патоката! Тя все пак се води концентрат wink.gif

Аватар
b0by

Мнение от b0by » 02 Окт 2008 15:11

belchilov написа:Аз си наливам вода от че6мата за горнобански път и цяла зима нямам проблеми ,тя съдържа вещества който и помагат да не замръзва.А когато имам път към родопите си наливам от Михалково (тя пък е естествено газирана )С нея вече е стъклото ми свти цяла зима :thumbsup: :thumbsup:
Айде ако е удобно , като си сипваш за тебе сипи и за мене две бутилки , мисля че ще изкарам зимата с тях!

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 02 Окт 2008 15:14

b0by написа:
belchilov написа:Аз си наливам вода от че6мата за горнобански път и цяла зима нямам проблеми ,тя съдържа вещества който и помагат да не замръзва.А когато имам път към родопите си наливам от Михалково (тя пък е естествено газирана )С нея вече е стъклото ми свти цяла зима :thumbsup: :thumbsup:
Айде ако е удобно , като си сипваш за тебе сипи и за мене две бутилки , мисля че ще изкарам зимата с тях!
Поне докато не се стопли достатачно за да се размрази smile.gif

Аватар
Petar

Мнение от Petar » 02 Окт 2008 15:21

I az po-rano nalivah voda ama edna zima si izpatih mnogo zdravo stykloto mi behe mrysno i rehih da prysna da go iz4istia i izvednyj cialoto styklo mise obledi i nihto nese vijdahe dobre4e karah bavno zahtoto htah da se udaria v edna kola

Аватар
b0by

Мнение от b0by » 02 Окт 2008 15:21

Vesko написа:
b0by написа:
Поне докато не се стопли достатачно за да се размрази smile.gif
Е вие вече се базикате с мене нещо! Реших друго , сега го обсъждам с колеги , да резна мъркуча който отива в радиатора за парно и да го пусна през казанчето да минава и така да грее водата! Май някой коли го имаха , или ще си сложа нагревател! Пък вие ми се смейте!

Аватар
b0by

Мнение от b0by » 02 Окт 2008 15:23

Petar написа:I az po-rano nalivah voda ama edna zima si izpatih mnogo zdravo stykloto mi behe mrysno i rehih da prysna da go iz4istia i izvednyj cialoto styklo mise obledi i nihto nese vijdahe dobre4e karah bavno zahtoto htah da se udaria v edna kola
Това вече променя плановете ми! Трябва да търся друго рационално приложение! Пари за течности не ми се дават , достатъчно е че веднъж годишно сменям филтри и масло!

chaval

Мнение от chaval » 02 Окт 2008 15:31

haha tova e genialno!! s toq nagrevatel moje6 i 4ai4e da si pie6 cqla zima :thumbsup:

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 02 Окт 2008 15:35

Поне ще имаш топла вода като фалира топлофикацията smile.gif
Само някой налива в казанчето, а ти завъртъш пръскалките настрани и се къпеш biggrin.gif

Аватар
b0by

Мнение от b0by » 02 Окт 2008 15:37

casparcho написа:haha tova e genialno!! s toq nagrevatel moje6 i 4ai4e da si pie6 cqla zima :thumbsup:
Ами може :) ама има и друго! Аз зимата почти не карам колата , тоест тая зима ще ми е първа с автомобил , не съм от най-добрите шофьори и за това избягвам да карам много! колата е ползвам единствено за дълъг път извън града! И някой път до някой хипермаркет! Сега мисля и да ходя с нея по тия срещитете , кадето се събират Тойотаджий , може да ме открехнат на някой неща относно колата! Че имам и проект да я тунинговам по натам , ама малко по малко! Между другото вчера и купих страшни тазчета за 12 кинта , сега и търся от тия белите лигавници за главите кадето са! Някой ако знае каде има да ме светка навреме!!!

Аватар
b0by

Мнение от b0by » 02 Окт 2008 15:39

Vesko написа:Поне ще имаш топла вода като фалира топлофикацията smile.gif
Само някой налива в казанчето, а ти завъртъш пръскалките настрани и се къпеш biggrin.gif
Накараме да се замисля и по този въпрос , като стигна до някво развитие за него ще ви информирам!

Публикувай отговор