Тоyota Hiace 2007-8

justinmaggie

Тоyota Hiace 2007-8

Мнение от justinmaggie » 01 Окт 2008 19:22

Здравейте , интересува ме мнението ви на тези който имат такъв бус , как се спрвя модела с 4х4 ? Скъпи разходи ? Моля , всичко което знаете за модела да споделите.Мерси предварително.

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 02 Окт 2008 04:17

Ако чакаш някой с Хайейс от форума,пък особено 4x4,ще си чакаш.Аз мога да ти кажа само ,че Hiace е най-здравият бус изобщо, с най-ниски експлоатационни разходи.Абе, много е бус.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Nixter

Мнение от Nixter » 02 Окт 2008 11:40

Тази пролет ходихме с колеги по Европата - 6000 км пробег. За целта наехме един бус Хиасе (стария модел) и аз останах много доволен от него. 10 на сто нафта ни харчеше, но при зверска експолатация. Поддържаше си максималната скорост (150-155), че и отгоре в продължение на часове, без да загрее. И това с 7 души в колата. Аве желязна машина. Малко и постопихме зимните гуми, ама от един бус няма какво повече да се желае. Само да отбележа, че не беше 4х4 и беше правена в Япония.

ЕДИТ. А да забравих да кажа че не я бива колата за спускания в планински усповия. На един планински път в Алпите се наложи да спираме за час, за да и се охладят спирчките. На джантите можеше да си изпържиш яица :) То не че на някои джипове дето се движеха с нас не им загряха и на тях (един Шевролет Каптива). Ама така си е - с пустия автоматик не можеш добре да убиваш скоростта при голям наклон wink.gif
Toyota Avensis
T25 1,6 VVT-i
2007

Tino

Мнение от Tino » 02 Окт 2008 15:29

Невероятна машина :thumbsup: имаме такава във фирмата за товарене . Много добър двигател и наистина страшно икономичен за класа си ( не знам други марки как се представят , но на нас ни отърва да плащаме горивото , което е изгорял ) .

Ако се конкретизираш за какво точно ти трябва и ще го ползваш можем да бъдем и по-конкретни ;)

Публикувай отговор