yaris- antifriz
yaris- antifriz
zabelqzah stranen fenomen- nalqh antifriz i sled edna sedmica poglednah i kazan4eto na antifriza otnovo be6e prazno,a radiatora e pulen-kade otiva te4nostta (mai ne e ot marku4ite) ne se vijda da te4e nikude-mislq si 4e ili e spukano samoto kazan4e ili skoro vreme 6te pravq remont na dvigatel...a kolata e na 130 000km...spodelete kakvo moje da e...
- toyoda_nippon
- Благодарил/а: 3 пъти
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Ако капе от някое съединение около двигателя, няма да забележиш,защото се изпарява веднага от топлината на мотора.Ако не ти прави мехури в разширителния съд при подаване на газ,вероятно няма проблем с гарнитурата на главата,което е най-неприятната повреда от вариантите.Но въпреки това казвали са ми,че дори да прави малко мехури в разширителния съд при много газ,може да няма проблеми колата и гарнитурата,а да има някаква връзка с парното ,но не помня.toyoda_nippon написа:Колеги,мисля че имам проблем. За около 4000км нивото на антифриза на моята корола е спаднало от почти на мах до минимума. Оглеждах за следи от теч/дано да съм гледал читаво/, не видях. Някакъв съвет за други проверки или да отпрашвам към сервиза?
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
- toyoda_nippon
- Благодарил/а: 3 пъти