4A-GE 16v NA AT180 Celica 5th gen.

as_trola

4A-GE 16v NA AT180 Celica 5th gen.

Мнение от as_trola » 19 Сеп 2008 11:53

Така имам следния проблем в момента имам АТ180 селика с 1.6 4afe двигател които се води по вси4ки каталози 105HP и няма по4ти никакви вазможности за развитие!За това в момета мои познат сжаля от MR2 AW11 4A-GE които се води 125 коня а и има много сериозни варианти на равитие и ми го дава комплект с кутия комп и кабелен сноп!Но има един малак проблем 4е дори пато бивш служител на тойота пак не моа да си намеря схемите щот моя звят има клима и естествено има малка разлика в кабелните снопове поне според мен за6тото трябва да има упрсажление кам мотора да си вдигне оборотите като се влиу4и климатика а и в нито ено представителство на тойота нямат книгите за electrical wiring diagram за която и да е от двете коли и ще сам много благодарен някои от вас да си каже мнението или да измъкнем от някаде такава информация!
Today Tomorow TOYOTA!NO pone predi 10 godini sq ne struvat!

Аватар
nenko

Мнение от nenko » 22 Сеп 2008 23:10

има тука някъде тема за мануали за тойота там има много схеми...
като въртиш волана пак се вдигат оборотите - и то ли става по електронен път???

и аз имам такава тойота и аз май ще сменям двигател или основен ремонт,ама пак същия ще слагам ако го сменям...предлагат ми от корола и то по нова година.

бих сложил 2.0 ама като няма да е 4х4 няма смисъл...

as_trola

Мнение от as_trola » 23 Сеп 2008 09:19

Amoi ko da ti kaja as edin pat stroshih motor i smenih blok ot carina palen komplekt!Ama mnoo asmati4na i i masalceto zaminava i za tva shte slagam po seriozniq motor i da za oborotite kat vartish volana se opravlqvat ot vakum i elektonno,zashtoto kat zavartish volana ti pada vakuma v smukatelniq kolektor i togava s otvarq edin klapan det e ot dqsno na kolektora i taka se vdigat oborotite!
Today Tomorow TOYOTA!NO pone predi 10 godini sq ne struvat!

Публикувай отговор