Корола версо или Превия?
тези последните са супер , само гадното е , че се плащат парите на куп . Мислила съм варианта да се тегли кредит от банка и един вид пак да ми е на изплащане...ама лихвата е двойна от колкото при лизинг. А някой знае ли дали мазда имат шоурум в Пловдив , в нета никъде не намерих , а колкото до нисана , ще го пробвам и него сега ми се е паднало да покарам хубави колки
Само дето свободното време ми е малко , но няма да бързам.

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 360 пъти
- Получена благодарност: 395 пъти
Повярвай ми,те нямат допирни точки.slowtraveler написа:Разликата в цената е много голяма.... 35к+ Евро, срещу 25к за кашкай....
Но са си различни автомобили де...
Нисана не е ни джип ни кола.А не както се рекламира-и джип и кола(това е за оправдание за дето не става за нищо). biggrin.gif
КЕФ ЦЕНА НЯМА
1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
То май не се знае какво се търсиFido Dido написа:Аз разбрах, че се търси по-голям клиренс...По-нисък, динамичен и агресивен от своите конкуренти

Превията е висока колкото Кашкай,пред магазина ми е в момента един такъв,собственост на един доктор,че тя вътре си е теснотия пред превията,на две места забелязах не добре изрязани ръбчета на пластмасата,и не съвпадащи по линия уплатнения,това така на бързо.Така че по-добре Рав 4,пред Кашкай.
КЕФ ЦЕНА НЯМА
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
Търся преди всичко да е широко и просторно (за предпочитане е по-големия просвет) , на пример зафирата и тя е 7 местна , но супер тясна . На санта фе-то купето му е доста голямо , а и начина на офорнление на оборудването ми пасна веднага . Имайте предвид че сравнявам всички коли с ГАЛАКСИ-то , а то си е големичко. А бе както и да е ... все ще намерим нещо . Само се чудя защо са толкова крайни мненията за Санта Фе-то , или казват че са боклуци , или точно обратното - много сполучливи и здрави 

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 360 пъти
- Получена благодарност: 395 пъти
Имаме във фирмата кашкай и имам лични впечатления - удобен е като лека кола с по-голям просвет...poli написа:... Повярвай ми,те нямат допирни точки.
Нисана не е ни джип ни кола.А не както се рекламира-и джип и кола(това е за оправдание за дето не става за нищо). biggrin.gif
Динамика и ергономика - общо взето добре...
Но си е тесен като лека кола.
За Санта-Фе - нямам никакви впечатления. Отрицателното ми мнение за Хюндай ми е формирано от единичен случай и от отношението/квалификацията на местния сервиз, така, че не го вземай за много меродавно...
Защо не пуснеш тема във форума на Хюндай - можеш да се ориентираш в темата от хора с опит...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
-
- Получена благодарност: 1 път
Всяко сравнение с Корола Версо отпада, така ли?marsch написа:... Имайте предвид че сравнявам всички коли с ГАЛАКСИ-то , а то си е големичко...
Скоро минах по този път - замяна на Сеат Алхамбрата на жена ми с по-просторно 4х4, защото не ни трябваха 7 места и се колебаехме между СантаФе, Фрийландър, Дискавъри, Туарег и т.н., а в крайна сметка си взех Х3, и то базирано главно на качества на двигателя (исках дизел) и удоволствие от шофирането, защото и досега ми изглежда 'грозно', но ... въпрос на вкус.

Единствения недостатък на СантаФе-то е малко по-големия разход, но като вземеш предвид разликата в цените с другите конкуренти, седемместна версия, гаранцията от 5 г и всичко си идва на мястото.
А заглеждала ли си S-Max?
Не разбрах, за Грандиса ли говориш че е 35к евро - Не е верно!slowtraveler написа:Разликата в цената е много голяма.... 35к+ Евро, срещу 25к за кашкай....
Но са си различни автомобили де...
Има за 49к лева с ддс Грандис с дизел и мноого екстри
Аз оня ден го гледах..многи ми хареса само 2-рия ред седалки много дървено се сгъват
Toyota Previa 2.0D4D
Toyota Previa 2.0D4D вс. екстри, 2001г. 102000км.нов внос от Германия,6+1 места,навигация,докарано на собствен ход,двузонов електронен климатроник,печка;парктроник
,рециклаж на въздуха в купето,борд-компютър,сд стерео,електронно разпределение на спирачното услие,поставки за чаши,подлакътници за предните седалки,атермично предно стъкло,противопрашен филтър,2xAirbag,4-ел.стъкла ,асверични електроуправляеми и отопляеми странични огледала с функция за прибиране към купето,променливо сервоуправление,дистанц.центр.закл,чип;фарове с регулиране по височина от мястото на водача,,регулиране на волана по височина и дълбочина,дигитални индикатори,катализатор,електронен имобилайзер,инфрачервена уредба за заключване,автоматично затъмняемо огледало,трета стоп светлина,тонирани стъкла;металик,нови гуми,ПЕРФЕКТНО.Сменени масла,ремъци,филтри;технически обслужено .ДИЗЕЛ -разход:6 литра на 100 км.С регистрация.Пълно автокаско,маркировка и др.платени:ДДС.гражданска отговорност,годишна винетка.Цена:19999лв.тел: 0885786778
,рециклаж на въздуха в купето,борд-компютър,сд стерео,електронно разпределение на спирачното услие,поставки за чаши,подлакътници за предните седалки,атермично предно стъкло,противопрашен филтър,2xAirbag,4-ел.стъкла ,асверични електроуправляеми и отопляеми странични огледала с функция за прибиране към купето,променливо сервоуправление,дистанц.центр.закл,чип;фарове с регулиране по височина от мястото на водача,,регулиране на волана по височина и дълбочина,дигитални индикатори,катализатор,електронен имобилайзер,инфрачервена уредба за заключване,автоматично затъмняемо огледало,трета стоп светлина,тонирани стъкла;металик,нови гуми,ПЕРФЕКТНО.Сменени масла,ремъци,филтри;технически обслужено .ДИЗЕЛ -разход:6 литра на 100 км.С регистрация.Пълно автокаско,маркировка и др.платени:ДДС.гражданска отговорност,годишна винетка.Цена:19999лв.тел: 0885786778
-
- Получена благодарност: 1 път
Re: Toyota Previa 2.0D4D
espace написа:...ДИЗЕЛ -разход:6 литра на 100 км...

За тези екстри цената е супер.
Е има разни дреболийки ама то едното замена на другото.
Колега няма да е зле да пуснеш една обява.Ефекта ще е по-голям
Е има разни дреболийки ама то едното замена на другото.
Колега няма да е зле да пуснеш една обява.Ефекта ще е по-голям

КЕФ ЦЕНА НЯМА
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD