Първите 15 000 км. - 2,5 л. закарана в сервиза на минимум.
От 15 000 - 30 000 - 3,0 л. закарана в сервиза на минимум.
От 30 000 - 37 000 в момента няма разход????
Накой да има научно обяснение???
Колко време сменяха маслото? Да не са сменили и сегментите? laugh.gifvasilev написа:И моята е Версо,комшията има Раф....и при него за първите 15000 - 2 л долял......В ТМ ауто казаха,че почват ремонти по график /нови сегменти/от ЮЛИ....Сега сме Септември....В Кипър имаше техническа конференция по въпроса и знам само,че проблема бил признат от японците......Но изведнъж да спре да харчи ми е мноооого съмнително при положение,че първите 30 000 на всеки 4 000 светваше датчика за ниво и доливах по литър....
Може да си си сменил стила на шофиранеvasilev написа:И моята е Версо,комшията има Раф....и при него за първите 15000 - 2 л долял......В ТМ ауто казаха,че почват ремонти по график /нови сегменти/от ЮЛИ....Сега сме Септември....В Кипър имаше техническа конференция по въпроса и знам само,че проблема бил признат от японците......Но изведнъж да спре да харчи ми е мноооого съмнително при положение,че първите 30 000 на всеки 4 000 светваше датчика за ниво и доливах по литър....
trueantoanto написа:Ей пичове, за маслото на "кастрол" с което се движат новите тойотки ще кажа само, че идва от ПРИСТА ОЙЛ коментара си е от вас. С такова масло 2-3л на 10-15х.км. си е нормално laugh.gif . Няма значение какво ще е маслото само да е орижиналллл и няма да има тъпи въпросииии biggrin.gif
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] и 2 госта