педофил laugh.gifdiver написа:Само ако доведе и няколко съученички biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifToyota_DX написа:ще е проблем ли , ако доведа и прятелката си с мене
Първа Национална Среща на TOYOTA
и аз най-вероятно ще дойда с приятелката ми, един приятел и desSs евентуално. но има време още. иначе нямам търпение да покарам на пистичка
biggrin.gif

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
е добре де, може и майка. леля, по-голяма сестра за предпочитане омъжени....не съм капризен biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifdesSs написа:педофил laugh.gifdiver написа:Само ако доведе и няколко съученички biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifToyota_DX написа:ще е проблем ли , ако доведа и прятелката си с мене

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
за членове на "Клуб Тойота България" входна такса и такса за учатие в драг и/или свободни обиколки - по 2,50 (50% намаление)
за VIP членове на "Клуб Тойота България" входна такса и такса за учатие в драг и/или свободни обиколки няма да има (100% намаление)
членската карта се показва на входа на пистата и при записването за участие
Имам въпрос с регистрация в форума ли се става член ка клуба , за да си вип какво се изисква и за тази членска карта как се получава .
Съжелявам но тази година няма да мога да присъствам поради 2 причини
колата е в сервиза и съм на работа но все пак ви пожелавам да си прекарате приятно
Искам и снимки после

за VIP членове на "Клуб Тойота България" входна такса и такса за учатие в драг и/или свободни обиколки няма да има (100% намаление)
членската карта се показва на входа на пистата и при записването за участие
Имам въпрос с регистрация в форума ли се става член ка клуба , за да си вип какво се изисква и за тази членска карта как се получава .
Съжелявам но тази година няма да мога да присъствам поради 2 причини
колата е в сервиза и съм на работа но все пак ви пожелавам да си прекарате приятно
Искам и снимки после