Toyota Celica Help
cablio
Re: Toyota Celica Help
Мнение от TurboLame » 06 Авг 2008 16:01
хахахаххахаcablio написа:Хора помогнете преди месеци си взех Селика 97 годинка и минах около 6 хил. км и нищо несе чупи почвам да се притеснявам, а приятелчетата с техните немски машини не излизат от сервизите sad.gif
Свиквай :P
Toyota Celica T23 1.8 VVTi 143 hp, 2001 г., 6-степенна механична скоростна кутия
TurboLame
KingSteve
KingSteve
Мнение от diver » 06 Авг 2008 18:48
cablio написа:Хора помогнете преди месеци си взех Селика 97 годинка и минах около 6 хил. км и нищо несе чупи почвам да се притеснявам, а приятелчетата с техните немски машини не излизат от сервизите
хехехе, за 2 години смених 4 японки (2 тойоти, сузуки и мазда), минах 150000км и в сервиз не съм ходил...Преди пак съм имал по 2 коли, но едната винаги седеше в сервиз....

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
Мнение от jingo » 06 Авг 2008 23:05
Не каза от коя марка е била тая дето все е на ремонт,та да внимаваме !diver написа:cablio написа:Хора помогнете преди месеци си взех Селика 97 годинка и минах около 6 хил. км и нищо несе чупи почвам да се притеснявам, а приятелчетата с техните немски машини не излизат от сервизите
хехехе, за 2 години смених 4 японки (2 тойоти, сузуки и мазда), минах 150000км и в сервиз не съм ходил...Преди пак съм имал по 2 коли, но едната винаги седеше в сервиз....
jingo
Мнение от diver » 07 Авг 2008 07:44
Счупил съм (разбирай двигатели и скорости) повечето френски (рено, пежо и сутиен) и немски (форд, опел, бмв и мерцедес) бангии, без една 5-ца междинка, ма или беше някъв луд късмет, или верно преди 20 години БМВ са правели коли.jingo написа:...Не каза от коя марка е била тая дето все е на ремонт,та да внимаваме !

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru