Колкото и да съм леко засегнат от отношението ти към собствената ти кола,не мога да не споделя с теб кефа от някакво,май на лс че пиша ! Говорих за начина на каране ..............къде и кака няма значение,важното е да го можеш......ще ми е приятно да покараме ........!tribalistas написа:Е хубаво е човек да знае да кара,не да кара бързо.
Аз след изпитите в НСО преди години рядко практикувам такъв вид каране с моята кола.
РАЗХОД
Мнение от jingo » 06 Авг 2008 23:00
jingo
Nedkow
-
Мнение от tribalistas » 10 Авг 2008 07:59
Колега Jinto аз така се изразявам не с лош умисъл "кочина"не може да бъде защото колата е много послушна и е с много добро поведение на пътя.Ще я продам само ако мисля да се кача на нещо по голямо иначе е невъзможно.

tribalistas
nissana
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Мнение от Ael » 11 Авг 2008 20:21
Мен ми е мерак да вида колко върви тоя Даул ввт-и ама на Аурис че да имам база за сравнение. Моя сега като ги прехвърли 10 000 и имам чувстовото че все едно го чипосах. Може и да е от гориво нещо ама зе да върви ужасно много за 1400сс.... Другия вариант е да е бил много спънат и аз да не знам къде се намирам 

Ael
desSs
Ael
Мнение от ing » 11 Авг 2008 22:26
На нова кола през първите няколко хиляди километра (по преценка на производителя) ECU-то ограничава двигателя от претоварвания с цел да се разработи. След това ве че си работи без ограничения, интелигентна работа.Ael написа:... Моя сега като ги прехвърли 10 000 и имам чувстовото че все едно го чипосах. Може и да е от гориво нещо ама зе да върви ужасно много за 1400сс.... Другия вариант е да е бил много спънат и аз да не знам къде се намирам
ing
Мнение от desSs » 11 Авг 2008 22:30
тогаз си сменям ника на спиди_гонзалес и мачкам наред laugh.gifAel написа:Представяш ли си ? Ти така си като Баязид Светкавицата па тогава не ми се мислиdesSs написа:ох дано и мойто яре се отпуши след 1000 кмAel написа:Моя сега като ги прехвърли 10 000 и имам чувстовото че все едно го чипосах.

desSs
-
Мнение от tribalistas » 12 Авг 2008 07:42
Така е принципно има някъкво производствено ограничение до няколко хиляди и пада после,и аз така съм чувал. 

tribalistas
nissana
desSs
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru