ако знаех, със сигурност щях да ти кажа...Fido Dido написа:Добре де, тия сладури тогава какво сипват на Лексусите гаранционно??
Скоростна кутия-масло
-
agent dust
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- Aleksandar
Валволин не бих си сложил никога , много го скапаха , на времето беше хубаво , чух от разни познати че го правили в Плевен , ама колко е верно никой не знае!Aleksandar написа:То ако беше само маслото... biggrin.gif Иначе аз съм виждал на масло Тойота да пише ВалволинFido Dido написа:Май само в Китай всичко е оригинално...![]()
Значи Мобил 1, а? Я ги виж ти! Ма иначе си продават маслото на ебаси цената...
- Aleksandar
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Анджак, и аз това казвам, ма нали са монополисти, както каза Рудолф- дери кожа сиромашка... А на опаковките от литър - нищо не пише, освен Тойота. Къде е гаранцията, че не е Приста...Точно затова попитах - на Лексус гаранционно какво сипват? Или има разлика между Лексус и Тойота? На едното масло да пише "Лескус", а на другото - " Тойота"!
Нещо не ми се връзва...
Но от вътрешен човек знам, че двигателните масла са Тексако, идват от щатите и ги разфасоват в Германия на литраж! Отделен е въпроса, доколко Тексако са читави - интересно с какво масло обслужват Тойота гаранционно в щатите - все пак има доста заводи на Тойота там?!
Но от вътрешен човек знам, че двигателните масла са Тексако, идват от щатите и ги разфасоват в Германия на литраж! Отделен е въпроса, доколко Тексако са читави - интересно с какво масло обслужват Тойота гаранционно в щатите - все пак има доста заводи на Тойота там?!
-
agent dust
просто за сведение - в Бг тунерите слагат на бигачките най-вече Мотул, Мобил и напоследък Yacco. и трите марки масла са чудесни и с гарантирано качество. забравете за всякакви "маркови оригинални" масла и франчайзи от рода на Кастрол - дето не е Кастрол, а бог знае какво. Примерно Кастрол докаран от щатите е Тексако, а в бг може и да е Приста. по лични наблюдения само на трите марки които споменавам все още няма ментета и са си оригинални. по сведения Yacco било най-добро, а вече имаме и официален представител на тази марка в БГ. аз карам само с Мотул - абсолютно всички флуиди по колата и нямам никакви проблеми.
status: за БАН