килеши,,не им се нерви, то ЕГН-то все на майтап ги влече,,само за дидо немам обяснение-ама той пък се извини,,,,те пак добре че на публикуват някви филмчета кат тваKiki написа:Стига вече, защото ми се струва, че започвате да се подигравате! Нека да си имаме уважението!b0by написа:А е сега става лошо за теб Дидо ще за няколко бири глоба ,че го понижи от ДОН в БОС!!! laugh.gifFido Dido написа:
Но проблемо, Босс! По една бира...няколко пъти!!
Стикери за София
- juri_galev
Е кики всичко е шега стига пък ти нали трябва да раздуваме нещо.Ти си стабиларка от всякъде.Аз си имам уважение към теб най-малкото от това че си доста по голям от мен просто искаме да е забавно не искаме да си мислиш че се подиграваме за това се събираме да се разпуснемм от седмицата да си кажеме по две три простотии да има смях никога няма нещо с умисъл към теб или каквото ид а било
biggrin.gif laugh.gif.Но те разбирам и теб все пак сега е нашето време ти си живял в друго поколение и нещата са били мн по различни
.Да сигорно понякога прекаляваме ама трябва да се забавляваме нали Фидо Дидо
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
найш на мен как ми вика уную пишлеме юрката-- чичо Манчо,,,от с деца на море,,,,ма кво да го правиш такова малко и вироглаво ,ще си го дундурим ,присмехумника му нейден biggrin.gifKiki написа:Всечко е точно! Няма никакъв проблем!b0by написа:Кики , извинявай ако сме се те обидили по-някакъв начин ,няма грам умисъл в това и никой не ти се подиграва за нищо! Поне от моя страна е така! Аз мога да кажа същото което каза juri_galev , но да не се повтаряме!
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
Той ли те беше издебнал с оная дългокраката рускиня, дето слиза от пасата? laugh.gif Ма то нема такъв филм, бре Мите!!! laugh.gif laugh.gifrudolf написа:найш на мен как ми вика уную пишлеме юрката-- чичо Манчо,,,от с деца на море,,,,ма кво да го правиш такова малко и вироглаво ,ще си го дундурим ,присмехумника му нейден biggrin.gif
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
Умната! Човеко скоро се ожени.Fido Dido написа:Той ли те беше издебнал с оная дългокраката рускиня, дето слиза от пасата? laugh.gif Ма то нема такъв филм, бре Мите!!! laugh.gif laugh.gifrudolf написа:найш на мен как ми вика уную пишлеме юрката-- чичо Манчо,,,от с деца на море,,,,ма кво да го правиш такова малко и вироглаво ,ще си го дундурим ,присмехумника му нейден biggrin.gif
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
- speedermarto
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
- speedermarto
Идем идем! Тамън да се похваля и с новата КобраFido Dido написа:Я!!!! Спиидермарто бил жив!!!speedermarto написа:Здравейте. Аз малко се поизгубих и неможах да дойда на последните 2 срещи, ама тия изпити напраоТая неделя ще гледам да съм там
Ама айде бе, човек, вече и флекса взе да ме пита за теб!!!!!!!
![]()
laugh.gif
- juri_galev
Евала чичи поне с тебе на воля мога да се базикамrudolf написа:найш на мен как ми вика уную пишлеме юрката-- чичо Манчо,,,от с деца на море,,,,ма кво да го правиш такова малко и вироглаво ,ще си го дундурим ,присмехумника му нейден biggrin.gifKiki написа:Всечко е точно! Няма никакъв проблем!b0by написа:Кики , извинявай ако сме се те обидили по-някакъв начин ,няма грам умисъл в това и никой не ти се подиграва за нищо! Поне от моя страна е така! Аз мога да кажа същото което каза juri_galev , но да не се повтаряме!
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
Кой модел ти е "Кобрата"?speedermarto написа:Идем идем! Тамън да се похваля и с новата КобраFido Dido написа:Я!!!! Спиидермарто бил жив!!!speedermarto написа:Здравейте. Аз малко се поизгубих и неможах да дойда на последните 2 срещи, ама тия изпити напраоТая неделя ще гледам да съм там
Ама айде бе, човек, вече и флекса взе да ме пита за теб!!!!!!!
![]()
laugh.gif
А аватара е по случай Drift Day-я на който неможах да отида поради изпити again...
- speedermarto
9700 и веднага да кажа, че е отличен. Само дето дава бая Ка аларми, ама поне знам че тука само Х ми трябва,а от този спектър фалшивите са доста добре филтрирани и е суперKiki написа:Кой модел ти е "Кобрата"?speedermarto написа:Идем идем! Тамън да се похваля и с новата КобраFido Dido написа:
Я!!!! Спиидермарто бил жив!!!Ама айде бе, човек, вече и флекса взе да ме пита за теб!!!!!!!
![]()
laugh.gif
А аватара е по случай Drift Day-я на който неможах да отида поради изпити again...