Ами не знам колко са ти близки ама това е ужасно да не можеш да си починеш...... те явно не се усещат biggrin.gif отрежи ги няколко пъти и може да се откажат biggrin.gif УспехdesSs написа:блазя ти, аз не мое се оттърва откакто е пекналоalex_varna написа:Аз някои далечни роднини , които са отдалеч най-накрая ги отказах да ми доставят удоволствие с присъствието си![]()
![]()
![]()
Пък и то 1но море..... да не си говорим..... пълна мръсотияидват още в петък, заминават си в неделя вечерта, и следващия петък пак
от време на време аз се изнасям, ама не мога да съм в отпуск цяло лято. лошото е, че август очаквам да стане още по- страшно - ше седят и през седмицата laugh.gif
Среща Добрич/Балчик/Варна
- alex_varna
- Благодарил/а: 1 път
TOYOTA AVENSIS 2012 г., 2.0 D4D 124 КС
TOYOTA YARIS, 2004 г. 1000 куб., vvti
PEUGEOT 407, 2006г., 2000 куб., HDI
Ex:
TOYOTA AVENSIS , 1999 г. 2000 куб. TD
TOYOTA YARIS, 2004 г. 1000 куб., vvti
PEUGEOT 407, 2006г., 2000 куб., HDI
Ex:
TOYOTA AVENSIS , 1999 г. 2000 куб. TD
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- Nedkow
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
Re: Среща Добрич/Балчик/Варна
От петък до днес на обяд бях в Албена трябваше да напишеш някои ред по раноVesko написа:Случайно да има среща на феновете от района на Добрич, Балчик или Варна тази събота/неделя? biggrin.gif
ми да, айде до няколко дена ще се разберем;)
П.С>оо не, моята кола влиза в бокса от утре, ще идвам с друга тойота:)
П.С>оо не, моята кола влиза в бокса от утре, ще идвам с друга тойота:)
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
мидите как са там, че напоследък нещо дребни има май само.
казват ми за някакъв ресторант в балчик, нещо мидено май пак имаше в името.. ще питам, някаквъ нов бил
иначе ми писнаха тука долу ресторантчетата, пак има хубави местенца ама.. друго си е на север екзотиката biggrin.gif
казват ми за някакъв ресторант в балчик, нещо мидено май пак имаше в името.. ще питам, някаквъ нов бил
иначе ми писнаха тука долу ресторантчетата, пак има хубави местенца ама.. друго си е на север екзотиката biggrin.gif
stay up and keep shining!!