Nedkow, пък аз и всички някога помирисвали газчица, да не говорим за тия дет тва им е работата да мерят, не ти вярваме!
Ето моите първоначални аргументи в оригинал:
http://www.oeamtc.at/index.php?type=art ... nu_active=
Sparen beim Tanken
Außerdem fielen die Treibstoffkosten bei Erdgas um einiges geringer aus: Im Vergleich zum Diesel ist der alternative Antrieb um bis zu 30 Prozent, gegenüber dem Benziner um bis zu 50 Prozent günstiger.
Страницата е на австрийското АДАЦ или на австрийското СБА, според както ти харесва го превеждай и няма за цел да пропагандира каквото и да е biggrin.gif.
Превода оставям на теб.
П.С. В момента цената на дизела и бензина в Австрия е по ниска от тази в България, така че сравнението е УМЕСТНО!
Celica на метан???
El Camino
Nedkow
- Georgimitrovich
Мнение от Georgimitrovich » 27 Май 2008 23:44
biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
Georgimitrovich
Nedkow
метан
Мнение от nsficsi » 28 Май 2008 21:02
колега карал съм на метан бмв и мр2,нищо лошо немога да кажа.бавареца беше с уредба от 1996г.е наистина бях го настроил на икономия,ама мр2 съм и дал повече мъгел:по-слабо ускорява но 200на кофите при девня си ги вдигна.в посока към варна говоря,не по нанадолнището.разход при 120-150 км/ч-5,00лв/100км.Гарантирам го
Дори гори по-малко от бавареца-беше 316.Имам една уредба ,40+20,литра чисто нова,ама не е инжекция,ако те интересува още нещо питай,че нямам време да се разпростирам сега
Дори гори по-малко от бавареца-беше 316.Имам една уредба ,40+20,литра чисто нова,ама не е инжекция,ако те интересува още нещо питай,че нямам време да се разпростирам сега
nsficsi
p_petrov
Мнение от yozo » 29 Май 2008 15:37
Според мен остависа от тоз МЕТАН и си сложи Газов-инжекцион за 1200 лв.и си пей песента.
Аз на мойта Селика от седмица вече съм на газ.Просто разликата е двойна,пък и вървенето е едно и също дали на Газ или на Бензин.
За горен на Газ гори колкото и бензин 8-12л. / 100км.
Аз на мойта Селика от седмица вече съм на газ.Просто разликата е двойна,пък и вървенето е едно и също дали на Газ или на Бензин.
За горен на Газ гори колкото и бензин 8-12л. / 100км.
Лудите сме на изчезване!!!
yozo
metan
Мнение от nsficsi » 29 Май 2008 18:12
колега доскоро минавах за година по 120к/120 000/бавареца го продадох и нищо не бях пипал ,освен 1-2 настройки на празния ход.не съм имал абсолютно никакви проблеми с метана.правих проба -запали на метан при минус 20,е малко трудно но запали,а на пропан дали ще може......а при много километри изборът е ясен като икономия говоря.
nsficsi
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru