Малей ,мерси за помоща. А може ли да видим как биха изглеждали китайски иароглифи във бембяно?Celica написа:
Аз ще три помогна... избираш си 2 зелени 2 червени и 2 пенбени...
Кво пише не е важно (нещо като "Всички сме за София!!!")
Ако искаш да разбереш какво точно пише на тях... първо прочиташ Една къса тема относно Стикери като цяло, но понеже и там не са представени как тчно изглеждат, мисля че малко по назад има още 1-2 теми... почнати преди година две прочиташ и тях!... Там е заровен file с изображнието.
Незнам ще получиш ли по добър отговор, аз питах поне 2 пъти, но или пиша на китайски... или не съм достатъчно Попюлар, за да ме удостоят с отговор :+)
Стикери за София
- LordDigital
- СупраДжия

- LordDigital
- СупраДжия
Е тва вече по-бива ,като гледам само за десет минути си успял да изровиш за какво всъшност са говори във таз темаnewmiro написа:ето единия стикер. другите 2 вида се различават по това, че черните букви са бели или сиви
на аватарът на колегата Ael , се вижда ясно как стои стикерът който той сам си направи![]()

- LordDigital
- СупраДжия
Ти са са опитваш да ме изкараш сляп - или просто и прнципно е вдяяш??Kiki написа:Приятепю.Ти не четеш ли какво съм писал най-отгоре,като съобщение?LordDigital написа:Тука организираната Анархия цари във пълна сила - така и не разбрах какви са тез Стикери?
Това на Град София ли са ?- РАСТЕ НО НЕ СТАРЕЕ ли пише на тях - за какво говорим ,кви са тез теми??

Така да бъде - Гласувах за 2бр. бели, но искам и х2бр. от другите два цвята[/code]Kiki написа:Колеги, впредвид на това,че анкетата не позволява гласуване за повече от един цвят Ви моля:Всеки,който иска повече от един цвят да гласува за някой цвят и да пише: Гласувах за ....,но искам още еди колко си от еди кой си цвят. Само така ще може да се удовлетворят всички желания.Надявам се разбирате какво искам да Ви кажа.
-
DodoIwanow
Добре де... ама драги ми софианци... За какво са ни тея стикери като ние не се виждаме на некви редовни срещи... Ае като си ги сложиме мисля че е крайно време да се организираме. Да знам че това е друга тема и че не е тук мястот да пиша за това, ама наистина е крайно време да се поорганизираме. Айде да идват тия стикери по бързо и Кики, няма да ги даваш на всеки поотделно ми ще кажеш едикога си в едиколко си часа едикъде си и всички идваме и си ги зимаме и от тогава нататък всеки такъв ден на същото място. Примерно на панчарево при водопадчето на паркинга или на камбаните или некво такова друго място на природа примерно. Ти си избери.
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
DodoIwanow написа:Добре де... ама драги ми софианци... За какво са ни тея стикери като ние не се виждаме на некви редовни срещи... Ае като си ги сложиме мисля че е крайно време да се организираме. Да знам че това е друга тема и че не е тук мястот да пиша за това, ама наистина е крайно време да се поорганизираме. Айде да идват тия стикери по бързо и Кики, няма да ги даваш на всеки поотделно ми ще кажеш едикога си в едиколко си часа едикъде си и всички идваме и си ги зимаме и от тогава нататък всеки такъв ден на същото място. Примерно на панчарево при водопадчето на паркинга или на камбаните или некво такова друго място на природа примерно. Ти си избери.
-
DodoIwanow
- Kiki
Jingo каза,че другата седмица ще са готови и ще ги изпрати до София по "Еконт". Като ги получа ще пиша. Проблема е ,че колегите от Соффия изглежда още ни са видяли анкетата и са гласували много малко до сега.DodoIwanow написа:Радвам се че одобряваш предложението. А имаш ли си някаква идея горе долу кога ще станат? Щото ако ще е след една година е малко тъпо да стоим и да чакаме дотогава, че да почнеме да се събираме.
-
DodoIwanow
Едва ли не са я видели. А той как ще ти ги прати? Направо у вас ли ще ти ги прати или в офиса до поискване. Питам, защото ако ще те заангажира това допълнително може да ми ги прати на мене. На мене работата ми е такава, че всеки получавам пратки с еконт и ми идва на място при мене. И знаеш ли колко струва това удоволствие. Имам предвид стикерите.
- Extravaganza
абе сори за въпроса, ама на мен не ми стана ясно белите и черните стикери точно какви са - смисъл за черната ми кола - бял или черен стикер трябва?
черният - черен фон с бели букви ли е или обратното?
за белия същото?
някой да каже
баси, някой няма ли да каже?
черният - черен фон с бели букви ли е или обратното?
за белия същото?
някой да каже
баси, някой няма ли да каже?
Последно промяна от Extravaganza на 26 Май 2008 00:26, променено общо 1 път.
BMW and Toyota driver :P
- Kiki
Благодаря ти за желанието да ми помогнеш,но след като вече съм поел ангажимента,смятам да го доведа до край.DodoIwanow написа:Едва ли не са я видели. А той как ще ти ги прати? Направо у вас ли ще ти ги прати или в офиса до поискване. Питам, защото ако ще те заангажира това допълнително може да ми ги прати на мене. На мене работата ми е такава, че всеки получавам пратки с еконт и ми идва на място при мене. И знаеш ли колко струва това удоволствие. Имам предвид стикерите.
Последно промяна от Kiki на 25 Май 2008 17:28, променено общо 1 път.
-
DodoIwanow
- Kiki
Re: !!!!
Човека,който ги пачата каза,че ще бъдат 15 на 5см.Но да ти кажа не съм много сигурен. На малкото странично стъкло сигурно ще станат.Дон Хуан написа:Гласувах за 2 сиви стикера, но може ли някой да ми каже какъв размер са защото искам да ги сложа на задните странични прозорци на Селиката ми - дано да не са по големи!
CHEERS