,,днес опитах хитър и найвен ход,,,званях в представителствата на шевролет за консумативи на двигател -тойота монтиран серийно в шевита..
4аге в шавролет нова и гео призм,,,,
още като чуят 1988- и ми казват че няма и не внасят,,,даже не стигам до това че е тойотов...е гати официалните представителства--а аз тм-ауто -ругая
покупка на тойота части-през шевролет.
Специални проекти и ъпгрейди - AE86. Фотогалерии за фенове, тунинговани модели, рали шампионати, формула
rudolf
- LordDigital
- СупраДжия
Мнение от LordDigital » 19 Май 2008 16:27
Dobre che ne si stignal po-napred stoto stese da polucis syrceTup. Cenita na Toyota Chasti prez GM ne gi znam ,ma na Suzuki sa po 2 pyti po-skypi!

LordDigital
Re: покупка на тойота части-през шевролет.
Мнение от Troshko » 19 Май 2008 19:04
rudolf написа:,,днес опитах хитър и найвен ход,,,званях в представителствата на шевролет за консумативи на двигател -тойота монтиран серийно в шевита..
4аге в шавролет нова и гео призм,,,,
още като чуят 1988- и ми казват че няма и не внасят,,,даже не стигам до това че е тойотов...е гати официалните представителства--а аз тм-ауто -ругая
Пробвай през КИА laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Troshko
Мнение от rudolf » 19 Май 2008 19:47
според мен е до политика,,,обмислям запитване традиционите евтини- лада към шавролет-за покупка на тойота части biggrin.gifLordDigital написа:Dobre che ne si stignal po-napred stoto stese da polucis syrceTup. Cenita na Toyota Chasti prez GM ne gi znam ,ma na Suzuki sa po 2 pyti po-skypi!
rudolf
jamie
Troshko
drago_1
Мнение от rudolf » 20 Май 2008 14:12
аз не говоря за сходство,,,а за тойота агрегат който се е монтирал серийно на шавролет...drago_1 написа:Понякога се получава, така че има сходни неща между отделните марки автомобили. Например биалетките за котолата ми са едно към едно с тези на някакво субару и даже мисля, че изкарват и повече време.
все еднод а си купиш части за волво през рено,,,ако двигателя на волвото е рено--
rudolf
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru