A/C филтър
- mitiracing
- Обратна връзка:
A/C филтър
Някой може ли да ми каже Tercel 97g има ли филтър на климатика и къде се намира. Мерси
TOYOTA TERCEL 1998g 1,5 16v 100ps 5E-FE AТМ Canada spec.
най-лесния начин да разбереш е като отидеш в първия магазин за японски авточасти , пичовете си имат програма , казваш им VIN-номера или по български номер на рама , изкарват ти колата и ти казват имаш или нямаш филтър , логично е да е под жабката , аз примерно нямам , така го хванах че преди това само кадето в аспуха не бръкнах да г отърся!!!! Чао и успех!
Абе да не злословя за колегите ма по-много магазини нямат и понятие,казвам го като търговец на части от 12 години.А и некои каталози са бая смотани.Техдока е вариант които го има качен на компа.Е и аз съм вариант,ма требе да поровя в понеделник,че сега пия бира.А и съм по-спец по нисанките biggrin.gif
!!!
Мойта машина - Селика 1995-та нямаb0by написа:най-лесния начин да разбереш е като отидеш в първия магазин за японски авточасти , пичовете си имат програма , казваш им VIN-номера или по български номер на рама , изкарват ти колата и ти казват имаш или нямаш филтър , логично е да е под жабката , аз примерно нямам , така го хванах че преди това само кадето в аспуха не бръкнах да г отърся!!!! Чао и успех!

CHEERS
Re: и аз
Ето един линк, само че е за по новата тойота но мисля че няма разлики:martinio написа:И аз се присъединявам към вас. За корола 99 къде е филтъра и колко струва? Май е някъде под жабката ама развивали се нещо?
http://www.wikihow.com/Change-the-Cabin ... n-a-Toyota
Цената на филтъра е 30-35 лева

Авточасти за Японски Автомобили
GSM 0886622591
Nissan Primera 2.0eGT

GSM 0886622591
Nissan Primera 2.0eGT

Re: !!!
Значи съм бил правДон Хуан написа:Мойта машина - Селика 1995-та нямаb0by написа:най-лесния начин да разбереш е като отидеш в първия магазин за японски авточасти , пичовете си имат програма , казваш им VIN-номера или по български номер на рама , изкарват ти колата и ти казват имаш или нямаш филтър , логично е да е под жабката , аз примерно нямам , така го хванах че преди това само кадето в аспуха не бръкнах да г отърся!!!! Чао и успех!![]()
CHEERS

http://www.blitz.co.jp/products/a_c-fil ... filter.htm
При следващата поръчка от Япония мога да докарам.
КЕФ ЦЕНА НЯМА
1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
С удоволствие ще се възползвам от предложението ти.Само ми кажи какво се иска от мен-данни,пари,снимка на филтъра???poli написа:http://www.blitz.co.jp/products/a_c-fil ... filter.htm
На линка дето съм дал има каталог в pdf формат.
Модела на колата освен на японски е написан и на английски и в съседната графа шасито.
Кажи ми номера и ще го поръчам.
пс.имай в предвид че следваща та доставка ще е след два месеца.
Модела на колата освен на японски е написан и на английски и в съседната графа шасито.
Кажи ми номера и ще го поръчам.
пс.имай в предвид че следваща та доставка ще е след два месеца.
КЕФ ЦЕНА НЯМА
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD