Ахахахах! Такива съм виждал на Голф 3, само дето бяха мисля сини мечета със жълто laugh.gifjamie написа:Ronal...
Съвет ДЖАНТИ
Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
lpcrooks
- Extravaganza
Мнение от Extravaganza » 09 Апр 2008 18:46
въй въй как се прецаках и не си поръчах Ме4ките laugh.gif laugh.gif 

Extravaganza
- Extravaganza
Мнение от Extravaganza » 09 Апр 2008 18:49
Следи за най-лудия черен Ярис в София , няма такъв нахален шофьор като мен laugh.gif laugh.gifДано да те засека някъде, та да видя как ти стоят
при това с женска вътре
Extravaganza
Мнение от lpcrooks » 09 Апр 2008 19:22
Е, да бе, ти знаеш ли колко такива има... Обаче имам идея - като видя такъв ще свиря, светя и всичко възможно... Ако си ти, дай само знак laugh.gifExtravaganza написа:Следи за най-лудия черен Ярис в София , няма такъв нахален шофьор като мен laugh.gif laugh.gifДано да те засека някъде, та да видя как ти стоят
при това с женска вътре
lpcrooks
Мнение от ALTEZZA » 09 Апр 2008 20:07
vaprosnia Enkei kat za teb(15", tejat 9.9lb) sa po $199 parcheto. ako mojesh da si napravish wholesale account s tirerack, shte ti izlezat i po-evtinougabuga написа:oh altezza, tia enkei, gram lights i ssr-ki otkoga gi sanuvam .... ama $1000 za komplekt ... ne mi se davat ..

ALTEZZA
Мнение от jamie » 09 Апр 2008 21:18
Заради такива като тебе (по описанието) си купих джипка с ТЕГЛИЧ и ВЪНШНА резервна гума. А, и стъргалка си купих .... laugh.gifExtravaganza написа:Следи за най-лудия черен Ярис в София , няма такъв нахален шофьор като мен laugh.gif laugh.gifДано да те засека някъде, та да видя как ти стоят
при това с женска вътре
jamie
Мнение от desSs » 09 Апр 2008 21:24
и едно ролбарче мацни отпреде и си готов laugh.gifjamie написа:Заради такива като тебе (по описанието) си купих джипка с ТЕГЛИЧ и ВЪНШНА резервна гума. А, и стъргалка си купих .... laugh.gifExtravaganza написа:Следи за най-лудия черен Ярис в София , няма такъв нахален шофьор като мен laugh.gif laugh.gifДано да те засека някъде, та да видя как ти стоят
при това с женска вътре
desSs
jamie
jingo
Ael
dimvex
-
- Обратна връзка:
Мнение от ugabuga » 15 Апр 2008 18:18
e che malko li sa $800 za janti!!ALTEZZA написа:vaprosnia Enkei kat za teb(15", tejat 9.9lb) sa po $199 parcheto. ako mojesh da si napravish wholesale account s tirerack, shte ti izlezat i po-evtinougabuga написа:oh altezza, tia enkei, gram lights i ssr-ki otkoga gi sanuvam .... ama $1000 za komplekt ... ne mi se davat ..

Segashnite mi 14-ki ot miata tejat 10lb i mi struvaha $120 ... e ne sa mnogo krasivi ama sa leki
a 15-kite deto gi imah predi gi vzeh za $150 sas gumi ... e gumite ne biaha nishto specialno no me tarkaliaha niakolko hiliadi mili.
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
ugabuga
ALTEZZA
- Extravaganza
Extravaganza
Re: джанти
Мнение от dimvex » 19 Апр 2008 18:54
az prodavam djanti i ne samo takiva.Vij na:ALTEZZA написа:OMGdimvex написа:ето джанти за твоята количка![]()
seriozno li gi predlagash tezi djanti, ili prosto se bazikash s choveka?
www.dimvex.com
Хубавата кола е като хубавата жена-консумативите й са скъпи...
dimvex
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru