и аз се освободих за 19-ти...ше дойда да викам за най-добрияnewmiro написа: два въпроса има обаче - дали ще сме само двамата, и дали да вкарвам колата в бокса, че и изкривих калника онзи ден(много зависи какво и кога ще се реши). други за 19 има ли. то отпадна ли като вариант или има още хора, които са навити?
Редовна среща на клуба
значи сме 4ма човека за 19ти. може да спретнем нещо скромно
идеята на писта дракон е че не е само права, ами е затворена писта със завои и асфалт, а не изляти плочи. затова предполагам повечето ще искат да отидем там. ще проучим дали само неделя работят или могат да я отворят и понеделник, когато сме там май месец, за да не изнасилваме нещата. иначе ако сега отидем четиримата човека на 19ти които се събрахме ще имаме съвсем прясна информация:)
идеята на писта дракон е че не е само права, ами е затворена писта със завои и асфалт, а не изляти плочи. затова предполагам повечето ще искат да отидем там. ще проучим дали само неделя работят или могат да я отворят и понеделник, когато сме там май месец, за да не изнасилваме нещата. иначе ако сега отидем четиримата човека на 19ти които се събрахме ще имаме съвсем прясна информация:)
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
за 19ти ние сигурно ще пътуваме събота и евентуално ще ходим на пистата неделя. голямо евентуално обаче.
говорих с човека организатор. първо ми каза че за ден да запазим пистата било 1к лева
питах дали можем да я посетим поединично без да я запазваме. отговориха ми че ако имало някакво мероприятие, можело да се сместим в него. това говоря за 19ти, по-точно 20ти, щото ние на 19ти ще пътуваме. между 3 и 6 май пича заминавал на 4ти и пистата щяло да бъде затворена. все пак нищо не било окончателно, ще се чуем пак към края на тази седмица. пускам друга тема, за да разбера колко хора и кога ще ходим евентуално на пистата, за да имам отговор за бройка.
говорих с човека организатор. първо ми каза че за ден да запазим пистата било 1к лева
питах дали можем да я посетим поединично без да я запазваме. отговориха ми че ако имало някакво мероприятие, можело да се сместим в него. това говоря за 19ти, по-точно 20ти, щото ние на 19ти ще пътуваме. между 3 и 6 май пича заминавал на 4ти и пистата щяло да бъде затворена. все пак нищо не било окончателно, ще се чуем пак към края на тази седмица. пускам друга тема, за да разбера колко хора и кога ще ходим евентуално на пистата, за да имам отговор за бройка.
Ееее аз трябва да се ограничавам до 3-та да е честно, айде отстъпвам на Supra-та laugh.gifroumen68 написа:Абе няма ли да ни пуснат на пистата на летище Пловдив?![]()
Тъкмо се пада под Свети Кирик и който не иска да напуска пикника - отгоре с бинокъл може да наблюдава. Примерно двубоят между кацащ Boeing 737 и една Celica или Supra пред него laugh.gif laugh.gif
Nihon No Kuruma
да, и на мен ми хрумна че ако се съберем за цял ден 10 човека минимум си струва. пак ще се чуя с пича и ще говорим.
DesSs, а как да те навием да дойдеш и на 3-ти? И да замениш разходката из фарисейска Гърция (навярно) със среща с любимият форум сред девствената свежест на Родопите?desSs написа:
И аз се освободих за 19-ти...ше дойда да викам за най-добрия
---------------------
А ето значи какво е човек да е сериозен по даден въпрос:
Днес купих обещаният за пикника генератор. Вече е осигурен тока, а това най вече касае осветлението и музиката! Много симпатична машинка, мърка като 3-месечно коте

Последно промяна от roumen68 на 10 Апр 2008 13:06, променено общо 1 път.
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!
roumen68 интересно ми е с какво се занимаваш, понеже те виждам че си ултра организаторска личност
направо да ти се чуди човек как ти се занимава
не че е лошо де, даже напротив 
- Corolla_E9
Нощувал съм доста пъти на Свети Кирик, от години. Познавам комплекса, мястото. От над 10-тина години много пътувам с кола в командировки, не само в БГ, а и в чужбина. И съм придобил навика да си планирам внимателно нещата - от какво ще имам нужда на път, или когато съм на друго място за определено време. Така че почти нищо да не може да ме изненада. Спрямо по-рядко пътуващите хора съм станал експерт по въпроса какво да има в багажа и какво не според очакваните условия. Това е и някакъв вид тръпкаnewmiro написа:roumen68 интересно ми е с какво се занимаваш, понеже те виждам че си ултра организаторска личностнаправо да ти се чуди човек как ти се занимава
не че е лошо де, даже напротив
Идеята ми е тази среща да се организира така, че почти да не ни липсват удобства, макар и на пикник. И възможно повече хора да останат доволни от това, че са дошли. В края на краищата аз също имам полза нещата да са за шестица и да си изкарам чудни почивни дни. Както и всеки друг, който ще дойде. Комбинация от хубава природа, интересен хотел-бивш манастир, събиране на хора с еднакви интереси (TOYOTA), наличие на вкусна храна, много напитки, като в същото време това няма да е скъпо удоволствие - хотела е евтин , продуктите са от Метро. Ще си донесем кой каквото може достатъчно неща за да се чувстваме като у дома в планината. Аз ще се погрижа за музиката и то по начин, осигуряващ условия и настроения за танци. Но не мога да направя кой знае колко много за други развлечения. Затова нека всички да помислим - освен ходене на писта, ядене и пиене, музика и спане - какво друго може да ни развлича.
Това ми е концепцията, но аз искам нещата да се обсъждат от всички тук. Не искам идеите да са само мои. Нека всеки прояви инициатива, да помисли как нещата могат да се получат по-хубави.
Ще бъда неприятно, ако няма инициативи, съберем се както съм предложил и в един момент избухва народно недоволство - защо това не е така, а инак biggrin.gif Или натъпкваме се с пържоли и бира до небцето, лягаме на полянката в безпомощно състояние и така откарваме до другото хранене - само с потрепване на клепачите като единствен признак за живот laugh.gif
Така няма да помним това събиране дълго-дълго. Затова - действайте и предлагайте каквото се сетите, та ако ще и игра на прескочи кобила на полянката biggrin.gif
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!