Това не е проблем и в 22:00 или по късно пак ще те приемемWolfcho написа:но от сега да кажа, ще закъснея ще мога да дойда чак към 18 19 часа ...
Клубна Среща на 19-ти Април 2008 г.
-
Speeddaemon 1
- Обратна връзка:
- Corolla_E9
Ти си голям оптимист бе laugh.gif Ще пуснем анкета, споко. Ама някой друг, че аз не съм много вещ...max-2 написа:На мен ми допада идеята за "Св. Кирик", предполагам, че никой няма да дойде и на двете сбирки, така че искам да помоля колегата lpcrooks да направи една анкета-да не се отваря още една тема.
Ами парeн каша духаlpcrooks написа:Ти си голям оптимист бе laugh.gif Ще пуснем анкета, споко. Ама някой друг, че аз не съм много вещ...max-2 написа:На мен ми допада идеята за "Св. Кирик", предполагам, че никой няма да дойде и на двете сбирки, така че искам да помоля колегата lpcrooks да направи една анкета-да не се отваря още една тема.
На миналогодишното събиране имаше 5-ма твърди кандидати от този форум за сбирката. От тях само Мax-2 дойде! Така че и той като мен вече е наясно, че 5 потвърдили не значи 5 дошли, за съжаление laugh.gif
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!
Съгласен... Ще ги видим колко са сериозни сега...roumen68 написа:Ами парeн каша духаlpcrooks написа:Ти си голям оптимист бе laugh.gif Ще пуснем анкета, споко. Ама някой друг, че аз не съм много вещ...max-2 написа:На мен ми допада идеята за "Св. Кирик", предполагам, че никой няма да дойде и на двете сбирки, така че искам да помоля колегата lpcrooks да направи една анкета-да не се отваря още една тема.![]()
На миналогодишното събиране имаше 5-ма твърди кандидати от този форум за сбирката. От тях само Мax-2 дойде! Така че и той като мен вече е наясно, че 5 потвърдили не значи 5 дошли, за съжаление laugh.gif
- Nedkow
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
Ти за това ли се включи за да развалиш и тази срещаroumen68 написа:Ами парeн каша духаlpcrooks написа:Ти си голям оптимист бе laugh.gif Ще пуснем анкета, споко. Ама някой друг, че аз не съм много вещ...max-2 написа:На мен ми допада идеята за "Св. Кирик", предполагам, че никой няма да дойде и на двете сбирки, така че искам да помоля колегата lpcrooks да направи една анкета-да не се отваря още една тема.![]()
1. Аз го помолихNedkow написа:Ти за това ли се включи за да развалиш и тази среща
2. Да развали и тази? Че той сам е организирал предишната и е бил 1 от 2-мата посетили я... Както сам виждаш, Wolfcho и Me4oKyX, както и самия Румен, няма да могат да дойдат на тази на 19-ти. На Corolla_E9 като че ли също му е по-удобно Май... max-2 също... На мен май ми излиза пътуване по работа на 19-ти... Виж колко станахме до тук... С мен ще дойдат няколко момчета, които иначе няма да дойдат, както и с Ме4оКуХ и Румен. Просто кажи дали ще ти е удобно Май. Целта е да дойдат колкото се може повече хора. Не да се съберем 5 човека... Заради това мислим за оптимален вариант
Колега Nedkow,Nedkow написа:
Ти за това ли се включи за да развалиш и тази среща![]()
нямам идея нищо да развалям. За всеки влак си има пътници. То разбира се - зависи и какъв е влака де
Ще споделя нещо - отдавна не бях влизал във форума. Намериха ме някои членове, които търсят алтернатива на това събиране на 19-ти. И знаят за Свети Кирик. Така се включих и аз, за съжаление - доста късно.
Ако можех да пътувам на 19-ти - щях да предложа да се смени мястото и да отидем на вече изпитаната и работеща схема с пикник на Св. Кирик. Ако нямаше желание за промяна от останалите - щях разбира се да кажа едно ОК и да дойда с удоволствие на баните. По добре е така, отколкото без нищо.
Нооо. Аз не мога да дойда на 19-ти. Оказва се, че има и други хора, които също не могат. И не само това, а предпочитат изцяло другият вариант. Така се получава, че в края на Април и началото на Май се събират доста почивни дни. И аз търсех вариант да си направя почивка. След като ми се обадиха от форума - реших, че можем да опитаме с второ събиране, именно в празничните дни. И за съжаление - това са последните повечко почивни дни преди летните отпуски. Затова това второ събиране се планира за тогава - твърде близо до първото, но просто няма за кога нататък да се отложи. През юни вече всеки ще иска да се топне в морето и до никакво събиране или пикник няма да му е.
Когато разбрах, че има вече насрочена дата за 19-ти, между другото ми стана доста чудно. Защо тогава, при условие, че идва и Великден и 6 почивни дни веднага след това? Защо някой си трябва да бърза след работа в петък вечер да се приготвя за пътуването, да измине няколкостотин километра за една бърза среща, да бърза да се връща после и да се приготвя за работа от понеделник? От моя гледна точка това си е недомислие. При толкова почивни дни след това.
После - защо точно Баните? ОК, не е лошо място, бил съм там, но освен хотели какво друго има?
Затова моята алтернатива е за 3-ти...6-ти Май. Спокойно, без бързане и без претупване на нещата, истинска почивка сред истински красива природа. От 1-ви до 3-ти всеки може да приключи с повечето други задачки, да си почива и спокойно да се притотви за мероприятието. Което също така ще бъде и за по-дълго време.
Аз смятам, че това е правилното. После от 3-ти до 6-ти шанса времето да е по хубаво и топло е много по-голям!
Така че събирането на 19-ти ще си бъде една среща, а моето предложение за другото събиране е не само среща, а и почивка.
В това е разликата между двата варианта.
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!