Клубна Среща на 19-ти Април 2008 г.
-
Speeddaemon 1
- Обратна връзка:
Колкото до другото... не е задължително да се съобразявате с някой пичове.
Живнете, кат имате възможност
За мен ресторанти и др. има и в Плевен, но среща със хора предани на марката "Тойота"-няма
Затова съм навитак.Инак, незнам.Който му е във възможностите, нека да отпусне края-който не, да се въздържи
/Към организаторите/ имайте и това в предвид, че не всички сме на едно финансово ниво!Според мен.Аз бих се пойнтерсувал за някъв среден вариант, за да може всички участници да са доволни и да разправят как е било хубаво и как ще посетят и следващата, и по-следващата среща.А може би и да доведат още колеги и така нагоре.
Трябва да се помисли всичко добре, и със переспектива да израства клуба нагоре /нали отчасти и за това го правим/.Всеки може да строши кинти където си пожелае-за това нему трябва клубна среща.
Но ще е друго когато всички са доволни или поне 80 процента.
Нека и колегите си искажат мненията и да се вземе решение.Айде със здраве. 
korolla-konspekt
-
Speeddaemon 1
- Обратна връзка:
разбира се, който където намери ще си спи, ама на другия ден отиваме на пистата 
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
-
Speeddaemon 1
- Обратна връзка:
-
jingo
- Corolla_E9
- Corolla_E9