Има ,ма не се интересуват от колиVesko написа:Tia niama li si priatelki deto im se hodi na sreshta biggrin.gifAel написа:Аз също не познавам никой но това няма да ми попречи, само ще взема с мен приятелката ми за кураж
Клубна Среща на 19-ти Април 2008 г.
Всъщност, Тойота Балкани са си главните Тойота-джии за целите Балкани, докато ТМ Ауто е само за България... Или с други думи - Тойота Балкани са майката, а ТМ Ауто дъщерната фирма или нещо такова laugh.gifNedkow написа:Тъй като ТМ Ауто вече не е единствен представител за BG ще трябва да поканим "Toyota Балкани" на срещатата и ще стане Балканска среща и т.н. и т.н. biggrin.gif .
А май за сега не се знае дали ще сме и 10бр.
А времето "тик так тик так"
Предлагам ако има такова да го носи наи-стария модел ... А аз вчера смених съединителя и вси4ките нахлатки и предните дискове и ще ви покажа малко Токио Дрифт laugh.gif laugh.gif
П.С. По-трудна за правене кола от Японската няма ..... 9 часа смяна на съеденителя (само лявата кора под купето имаше 12 болта)
П.С. По-трудна за правене кола от Японската няма ..... 9 часа смяна на съеденителя (само лявата кора под купето имаше 12 болта)
Nihon No Kuruma
Аз ще го носяWolfcho написа:Предлагам ако има такова да го носи наи-стария модел ... А аз вчера смених съединителя и вси4ките нахлатки и предните дискове и ще ви покажа малко Токио Дрифт laugh.gif laugh.gif
TOYOTA COROLLA EE80 1.3 12v
-
jingo
ВМЕСТО ДА ОБСЪЖДАТЕ КОЙ С КОГО ,АКО ВИ Е ВЪЗМОЖНО СПИРАЙТЕ СЕКА ТОЙОТА И КАЗВАЙТЕ ЗА СБИРКАТА !!!!!!!
,НА МОЙТО АУРИС ОТПРЕДЕ ИМАМ ДВЕ ДУПКИ С КАПАЧКИ ЗА ЕВЕНТУАЛНО ТЕГЛЕНЕ,ДАНО ДА НЕ МИ СЕ НАЛАГА ,АМА ЗАЙТЕ ЛИ КАК ДОБРЕ ЧЕ ПАСНАТ ЗНАМЕНЦАТА biggrin.gif biggrin.gif
,А ЧЕ НАЙ ВЕХТИЯ ТР ДА ВОДИ ,Е ТО ТАКА СИ Е ! ДАВАЙТЕ,ЧЕ ВРЕМЕТО ТИК ТАКА 
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Da si vijdal avtoizlojenie bez jeni? biggrin.gifAel написа:Е ти как мислиш ако беше с 2 болта нямаше да е Тойота biggrin.gif
Иначе за приятелките ,някой от мъжете пътувал ли е с няколко жени в една кола? Не мога да се подложа на такова нещо съжелявамА и отиваме на збирката не заради жените а заради колите нали така !?
Vesko евала колегаVesko написа:Da si vijdal avtoizlojenie bez jeni? biggrin.gifAel написа:Е ти как мислиш ако беше с 2 болта нямаше да е Тойота biggrin.gif
Иначе за приятелките ,някой от мъжете пътувал ли е с няколко жени в една кола? Не мога да се подложа на такова нещо съжелявамА и отиваме на збирката не заради жените а заради колите нали така !?
TOYOTA COROLLA EE80 1.3 12v
-
Speeddaemon 1
- Обратна връзка:
Дай малко фото за твоя всъдеходToyota_DX написа:Vesko евала колегаVesko написа:Da si vijdal avtoizlojenie bez jeni? biggrin.gifAel написа:Е ти как мислиш ако беше с 2 болта нямаше да е Тойота biggrin.gif
korolla-konspekt
- Nedkow
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
ТМ ауто не са единствени вече, ако искаш и ти можеш да станеш дилар на Тойота балканиlpcrooks написа:Всъщност, Тойота Балкани са си главните Тойота-джии за целите Балкани, докато ТМ Ауто е само за България... Или с други думи - Тойота Балкани са майката, а ТМ Ауто дъщерната фирма или нещо такова laugh.gifNedkow написа:Тъй като ТМ Ауто вече не е единствен представител за BG ще трябва да поканим "Toyota Балкани" на срещатата и ще стане Балканска среща и т.н. и т.н. biggrin.gif .
А май за сега не се знае дали ще сме и 10бр.
А времето "тик так тик так"