10q предварително ...
Help za celica
- CybeR_SurfeR
Help za celica
Колеги преди около месец си купих Toyota CELICA 2.0 , 5 ген. голяма красавица е ... За сажаление обаче започнаха да изникват и проблеми
трябва да сменям карета шарнири и т.н. открих и някакав теч от хидравликата не съм сигурен дали е от маркуч или от помпата но теча е на лице. Забелязах също че и трябва да сменям и гарнитура на глава на двигателя. Още не съм и сменял нищо защото не знам от каде да започна а финансите ми са ограничени. Вчера ми даде и проблем със свещите и карах на 3 цилиндъра
Като цяло мисля че проблемите започнаха защото я карах няколко пати над 220
... Ако може да ми помогнете от каде да започна оправата и , и каде да намеря части които да не дерат кожи. Иначе още върви но съм решил да я оправя и тогава да я настъпвам вече ...
10q предварително ...
10q предварително ...
-
asasasivo1
- CybeR_SurfeR
sry пропуснах да споделя че съм от Ямбол а що се отнася до селиката ... просто не мога да ви опиша какво е ... мн яко върви ... (само да има бензин) ония ден ми стигна и 20 на 100 на 3 цилиндъра ... ама и аз пък сам си виновен както си я карам ... другиден ще я поогледам по-обстойно за да разбера от къде да започвам 
-
mitoko
- Получена благодарност: 1 път
CybeR_SurfeR написа:sry пропуснах да споделя че съм от Ямбол а що се отнася до селиката ... просто не мога да ви опиша какво е ... мн яко върви ... (само да има бензин) ония ден ми стигна и 20 на 100 на 3 цилиндъра ... ама и аз пък сам си виновен както си я карам ... другиден ще я поогледам по-обстойно за да разбера от къде да започвам
не бре 43.5 октана е даже...интересно къв разход очакваш, на 3 цилиндъра?! 5/100...а кат минеш на 2? 3/100?! на 1 вече ще почне да долива сигурно в резервара....mitoko написа:CybeR_SurfeR написа:sry пропуснах да споделя че съм от Ямбол а що се отнася до селиката ... просто не мога да ви опиша какво е ... мн яко върви ... (само да има бензин) ония ден ми стигна и 20 на 100 на 3 цилиндъра ... ама и аз пък сам си виновен както си я карам ... другиден ще я поогледам по-обстойно за да разбера от къде да започвам20/100 на 3цил. къв е тоя бенз 78 октаното число ли

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.