tarsia 4asti za TOYOTA COROLA
tarsia 4asti za TOYOTA COROLA
tarsia za TOYOTA COROLA 1600kb 92г 16v sportni izposkatelni kolektori i sportni projini na pove4eto coroli sa ednakvi za tova molia ako ima niakoi da prodava da mi pi6e
-
agent dust
racing fan имаше някакви спортни пружини. за колектор имаш два варианта - поръчка отвън или в Бг да ти го изработят. шанс да намериш готов в Бг - нищожен. това важи и за пружините - поръчка от интернет. защо ти е изпускателен колектор? ако си пипал моторът - да, но ако не е пипан - не ти трябва, стандартният си е чудесен, може да смениш кат-бек системата - всичко след последният преход 2 в 1. хубав проходен резонатор, хубаво проходно гърне и ще останеш доволен. на спортен колектор няма да му видиш качествата без модифициран двигател.
status: за БАН
- racing_fan
кви бяха тия пружини, за моята количка ще станат ли? едните ми се виждат по високи от другите? цени туй онуй? малко реклама:) колко снишават:)
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
- racing_fan
- racing_fan
- racing_fan