П.С. И моято дето е Terra изпълнение си има подгрявка... Ама незнаех, че със задното се пускало
Неподозирана екстра
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Е що пък да чакаш повече ?! Аз си поръчах десен фар за королата миналата седмица, че няква баничарка го беше надрала. Вчера ми се обадиха и го смениха за 1 час. И наистина спазиха 10-те дена
Даже останах доволно очарован от тях, но пък и реално май май Пловдив и Пазарджик са по-коректни .... Не че не е сложен малко накриво и бронята не е пасната перфектно, ама така и седи против уроки laugh.gif десс, я ги размушкай дали са дошли, че ако приемчика е някое заспи, нищо чудно да е недогледал
П.С. И моято дето е Terra изпълнение си има подгрявка... Ама незнаех, че със задното се пускало

Искам да питам нещо BOIKOVZ и най активната мацка от всички авто форуми(DESSS):
А именно що не ги пробвате тия от ТМ Ауто с комисията за защита на потребителя?Такава простотия като описаната от вас двамата несъм и предполагал че може да има.Имайте в предвид че подадено оплакване в горепосочената комисия се завежда по надлежен ред и те се задължава да направят проверка,незвисимо дали сте прави или не.Занимавам се с търговия и ви казвам че се захващат с всякакви дреболии,та подобно отношение от страна на автотъргивец би трябвало да си има последствия...........Не,не просто не ми го побира ума

А именно що не ги пробвате тия от ТМ Ауто с комисията за защита на потребителя?Такава простотия като описаната от вас двамата несъм и предполагал че може да има.Имайте в предвид че подадено оплакване в горепосочената комисия се завежда по надлежен ред и те се задължава да направят проверка,незвисимо дали сте прави или не.Занимавам се с търговия и ви казвам че се захващат с всякакви дреболии,та подобно отношение от страна на автотъргивец би трябвало да си има последствия...........Не,не просто не ми го побира ума
не плуйте тойота,,,тойота няма официално представителство у нас,,,desSs написа:честно казано, и аз не го очаквах от тойота. купих си колата с такъв мерак, и уж заложих на най-добрите, а то кво се оказа...
вие си купувате коли от някой ,който купува тойота, и ви продава-квото дойде,, а кво е поръчал и кво е доставено-щом се чудят от кой да мине разхода- значи тойота няма вина
аз лично при покупка на нов автомобил бих си го взел от някой от когото мога да се оплача..а не с подобна фирмена политика
desSs написа:забравих да се похваляслед месец и половина огледалата пристигнаха от София /сигурно ги носиха пеша/ и ми ги смениха
са чакам сняг или скреж, та да ги пробвам biggrin.gif
Бойко, кво стана с колата на жена ти?
Ееее, не е необходимо да чакаш сняг, или скреж... намокри ги леко с вода преди да потеглиш и вкючи подгряването, би трябвало да усетиш дали всичко е наред.... Когато са само запотени най-бързо се усеща ефекта на подгряването... за нула време се офирмя едно изсъхнало превоъгълниче в рамката на огледалото!...
-
milenmarinov
- Обратна връзка:
като бях в Гърция се запознах с един пич от ТМ Ауто. изфуках се аз с ярето веднага. пита ме дали съм доволна, естествено отговорих да, но не пропуснах да промърморя за огледалцата laugh.gif и тоя ми разправя, че по принцип яретата нямали в оборудването подгряващи огледала /може би се предлагат като екстра, не питах/, но от тойота се объркали и ги писали към оборудването на Luna и Sol, и ся си плащали за грешката laugh.gif
бтв сега погледнах в сайта им, има поправка: "Отопляеми огледала за обратно виждане (само за дизелов двигател)"
начи ко се оказа, с Бойко сме на далавера laugh.gif
бтв сега погледнах в сайта им, има поправка: "Отопляеми огледала за обратно виждане (само за дизелов двигател)"
начи ко се оказа, с Бойко сме на далавера laugh.gif