ма ти ще ги екранизираш ли на ае-то или само зазубряш сценарий? biggrin.gifbelchilov написа:Един месец ми е малко 1-во ,че бавно чета 2-ро започнах много на ведъж laugh.gif laugh.gif и 3-то Бате Асен ми даде 2-ва комикса който трябва да прочета и са с голям приоритетrudolf написа:3-мца, сме малко малко,,,не че не можем да съберем прилична библиотечка, но няма ли инициатива и подкрепа от повече хора все едно идеята не е била добра.desSs написа:
белчилов има срок 1 месец да си дочита книжките ,че ще му ги взимаме за детската библиотека
Помощ за дом за сираци 2007/2008
Мнение от rudolf » 06 Фев 2008 19:21
rudolf
Мнение от rudolf » 07 Фев 2008 22:49
днес бях в метро, еднодневките са тъпи и са по 50 стотинки с по една тубичка 5 грама паста...rudolf написа:аз имам много прежда,и тая седмица ще видя ако има еднодневки за зъби-ще взема един плик.desSs написа:ми дай първо да напазарим всичко, да видим какви пари остават и ше измислим нещо...шоколади, вафли...нещо трайно
имаше колгейт истински четки , с обратната уж за миене на езика. излизат 0.56 стотинки едната...взех 20 и 12 пасти за зъби.
в събота ще взема още един плик прежда...
хрумна ми че ако трябват тетрадки и книжки за оцветяване, в печатницата има много книжни борси и представителства на издателства,в който цените биха били по ниски и за количество -предполагам ще преборя отстъпка...
ако проскрипт за дълбае от към печатни издания-ще отида да проверя и да закупя каквото е нужно
rudolf
Мнение от proscrip » 09 Фев 2008 08:05
Тази седмица нямах физическата възможност да пазарувам, надявам се идната да съм по-свободен.
Виждам, че сте започнали, някой от вас, с покупките, но все пак нали затова събирахме пари, за да се купуват от едно място с цел после да се изпратят по-лесно, с по-малко разходи - домът е забутан и куриерите се циганят обикновено - 80 % от тях ще откажат доставката или ще ви одерат кожите - казвам го от личен опит, не за да давам акъл и да ви порицавам за поетата инициатива и ангажираност.
proscrip
Мнение от rudolf » 11 Фев 2008 14:05
ми жалко,,,тогава е по добре направо на теб да ти ги пратя нещата..proscrip написа:Децата миналата година бяха 56.
Тази седмица нямах физическата възможност да пазарувам, надявам се идната да съм по-свободен.
Виждам, че сте започнали, някой от вас, с покупките, но все пак нали затова събирахме пари, за да се купуват от едно място с цел после да се изпратят по-лесно, с по-малко разходи - домът е забутан и куриерите се циганят обикновено - 80 % от тях ще откажат доставката или ще ви одерат кожите - казвам го от личен опит, не за да давам акъл и да ви порицавам за поетата инициатива и ангажираност.
взех това на добра воля,щото помислих че няма да хартиса.,а преждите са от родата

rudolf
- max-2
- Благодарил/а: 42 пъти
- Получена благодарност: 112 пъти
Мнение от max-2 » 13 Фев 2008 13:32
proscrip ще q занесе ш офиса им във Варна

Rabotq v izdatelstvo, taka,4e move da uredq i nqkakwi detski knijki, kakto i takiwa za ozvetqwane, no oshte ne e sigurno. Kolko deca ima w doma?
max-2
rudolf
desSs
Мнение от proscrip » 21 Фев 2008 01:14
Да благодаря на колегата за услугата със Спиди, които са се съгласили да изпратят безплатно нещата - ще се разберем преди да отида да ги пращам.
proscrip
Мнение от proscrip » 22 Фев 2008 15:56
Мисля да взема още малко прежда, не разбирам от плетиво - това дето Рудолф е намерил като прежда незнам за колко ще стигне...
чакам пратката от София
ПП другата или по-другата седмица ще ходя с буса до Сф - мога да мина да ги оставя през дома, но ако Спиди ще ги закарат безплатно другата седмица ще се разберем с колегата дето предложи да уреди безплатно доставката
Имам 20 - 30 чисто нови възглавници, сигурно ще им влязат в работа и 20-30 комплекта чаршафи - чисто нови, просто са останали от клиенти, които са ги поръчали и не са дошли да си ги вземат - ама е много обемисто, за да издевателствам над добронамереността на Спиди.
proscrip
Мнение от rudolf » 22 Фев 2008 17:14
proscrip написа:Готов съм с пазаруването - довечера ще пусна лист и снимки или утре и количествата на напазаруваното и кпия от фактурите.
Мисля да взема още малко прежда, не разбирам от плетиво - това дето Рудолф е намерил като прежда незнам за колко ще стигне...
чакам пратката от София
ПП другата или по-другата седмица ще ходя с буса до Сф - мога да мина да ги оставя през дома, но ако Спиди ще ги закарат безплатно другата седмица ще се разберем с колегата дето предложи да уреди безплатно доставката
Имам 20 - 30 чисто нови възглавници, сигурно ще им влязат в работа и 20-30 комплекта чаршафи - чисто нови, просто са останали от клиенти, които са ги поръчали и не са дошли да си ги вземат - ама е много обемисто, за да издевателствам над добронамереността на Спиди.
супер,,,малко се прецакахме че не събрахме който каквоо има -ново и излишно.
ми това на снимката и още едно пликче,, пратката пътува в неделя към варна по десс,,,,не е кой знае какво,ма е от сърце
rudolf
desSs
- max-2
- Благодарил/а: 42 пъти
- Получена благодарност: 112 пъти
Мнение от max-2 » 22 Фев 2008 19:11
В понеделник ще дам резултат за албумчетата.
max-2
desSs
Мнение от proscrip » 22 Фев 2008 20:09
proscrip
Мнение от kristian » 25 Фев 2008 21:19
Тия възглавници могат да станат сравнително малък пакет ако се вакуумират с по-яка прахосмукачка,мисля че мога да го направя това-имам една много корава машина в офиса.Proscrip имаш ми координатите, ако решиш да ги пращаш звънни.max-2 написа:...... 30 възглавници-малко множко ми се вижда като обем. .........
kristian
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru