Ел. стъкла и подлакътник на корола Е11 2002г.
Ел. стъкла и подлакътник на корола Е11 2002г.
Мнение от drago_1 » 17 Яну 2008 12:36
Моята Корола е стандартно изпълнение с 2 ел.ст и вградената аларма която май слагат на повечето тойоти 2002г.
Първия въпрос е дали може да се направи алармата да вдига автоматично стъклата при включването й.
вторият въпрос е дали мога да намеря подлакътник за сив салон! понеже намерих за бежав но разликата е убийствена!
Благодаря, Ви предварително!
drago_1
Мнение от Petar » 17 Яну 2008 12:46
Petar
-
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от mitoko » 17 Яну 2008 14:01
линк към сайта им - http://www.alkomess.com/index.html
тел. (02) 818 25 00
818 25 35
бул. Тодор Каблешков 63
mitoko
Мнение от newmiro » 18 Яну 2008 01:05
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
Мнение от newmiro » 19 Яну 2008 02:25
ми тунингована мож да е бате:РРdap написа:е как моята е по стара от вашите и си има подлакътник.
я снимай да видим ако е заводско така че ми е любопитно

аа, и драго, кажи откъде си все пак, да не ти препоръчваме магазини в горно надолнище пък ти да си в долно нагорнище и т.н., пък и може да го добавиш към профила си направо, там има място, така е много по-лесна комуникацията

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
drago_1
Мнение от newmiro » 20 Яну 2008 14:06

newmiro
Мнение от drago_1 » 20 Яну 2008 18:26
аз мислех да изхамеря оригинален който се слага на автоматицитеnewmiro написа:аз тия дни не си карам моята кола, щото е без задна броня и затова не съм я снимал. иначе подлакътник можеш да купиш във всеки един магазин за аксесоари а автомобили. има и сиви разбира се.
drago_1
dvmarkov
Re: Ел. стъкла и подлакътник на корола Е11 2002г.
Мнение от kristian » 21 Яну 2008 13:21
На Илиенци блока за управление на стъклата е около 20лв-модул за две стъкла. Става дума за допълнителен блок който се подвързва към алармата,но се режат кабели на управлението на стъклата.drago_1 написа:Здравейте, колеги! Имам два въпроса:
Моята Корола е стандартно изпълнение с 2 ел.ст и вградената аларма която май слагат на повечето тойоти 2002г.
Първия въпрос е дали може да се направи алармата да вдига автоматично стъклата при включването й.
вторият въпрос е дали мога да намеря подлакътник за сив салон! понеже намерих за бежав но разликата е убийствена!
Благодаря, Ви предварително!
kristian
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
Мнение от sluchaen_fen » 21 Яну 2008 16:54
Моята Корола е същата, като Королата на @dap и има оригинален подлакътник при ръчни скорости. Сглобката е японска.dap написа:е как моята е по стара от вашите и си има подлакътник.
sluchaen_fen
dap
Мнение от newmiro » 27 Фев 2008 21:05

но да не си вземете от по-високите. този е от по-сплесканите. даже има и място да си слагаш далаверките в него

- Прикачени файлове
-
- DSC00038.jpg (143.58 KiB) Преглеждано 4586 пъти
-
- DSC00037.jpg (187.73 KiB) Преглеждано 4586 пъти
-
- DSC00036.jpg (166.56 KiB) Преглеждано 4586 пъти

newmiro
Мнение от kristian » 27 Фев 2008 21:22
Сериозен човек излезе.Обеща да дадеш снимки преди доста време и ....newmiro написа:ето и снимки на подлакътника. много удобно нещо.![]()
но да не си вземете от по-високите. този е от по-сплесканите. даже има и място да си слагаш далаверките в него. много е удобно и съм от доста време с него. работата е да си го наместиш точно както ти е удобно като го поставяш.
Ама не мен ми трябва точно това дето казваш по- високи.

kristian
Обратно към “Общи технически въпроси”
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru