Аз ги бях купил от Алиекспрес (още февруари 2023 година), но след като цяла година ме домързя да ги инсталирам на моята Равка ги продадох на
georgi_et миналата година. Като гледам и на него му е отнело около година да се реши да ги инсталира, но поне звучи, че се е справил доста бързо (със сигурност доста по-бързо в сравнение с времето, което щеше да е нужно на моите две леви ръце).

В историята на поръчките ми в Алиекспрес продуктът се води "Mud Flaps For Toyota RAV4 2020 2021 2022 Set Mudflaps Splash Guard Matte Protection Mudguards Car Accessories Wheel 4pcs", но нормално две години и половина по-късно линкът вече не е активен. Като потърсих "Mud Flaps for Toyota Rav4" в страничката на същия "продавач" в Алиекспрес ми излиза
този линк, та предполагам са същите. Така или иначе ако потърсиш със същите ключови думи в глобалната търсачка на Алиекспрес със сигурност ще излязат още много различни "продавачи" на подобен артикул и ще можеш да си харесаш някой от всичките китайци на база на цена/ревюта. Успех и дано си по-решителен за инсталирането им след пристигането на пратката.