Има ли Жичен Android Auto или CarPlay в C-HR модел 2025 г.
-
- Автомобил: Yaris XP21, 1,5 Petrol
- Благодарил/а: 49 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Здравейте, чета книжката на C-HR модел 2025 г. и в нея пише, че колата има USB-C изходи, които са само за зареждане на телефон, а не за данни. Това значи ли, че от 2025 г. Тойота са премахнали изцяло възможността да се свъзва телефон към колата с кабел, а не безжично. Някой който има кола от тази година да потвърди, дали може да се свърже телефон към колата с кабел или вече свързването е само безжично, а наличните USB-C портове са само за зареждане и по тях не могат да текат данни.
-
- Автомобил: Corolla Touring Sports GR
- Благодарил/а: 43 пъти
- Получена благодарност: 28 пъти
Във всеки случай трябва да има оприцята за кабелно свързване на Android Auto/Apple CarPlay.
Не знам точно как е разположението на портовете при вас, но в моята Corolla 2025 имам UBS-C което се намира под мултимедията около подложката за безжично зареждане.
При мен се оказа че имам безжично Android Auto, но вече го тествах и кабелно.
Не знам точно как е разположението на портовете при вас, но в моята Corolla 2025 имам UBS-C което се намира под мултимедията около подложката за безжично зареждане.
При мен се оказа че имам безжично Android Auto, но вече го тествах и кабелно.
-
- Автомобил: Yaris XP21, 1,5 Petrol
- Благодарил/а: 49 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Да, благодаря. За безжично свързване е ясно че го имат вече всички. Притесних се да не би да са махнали порта за кабелно свързване с мултимедията, но сега го намерих че го има още този порт. Обърках се с другите USB-C портове които са в кутията подлакътника които са само за зареждане, помислих че няма порт за данни, но то има такъв и е точно под мултимедията.
-
- Автомобил: Corolla Touring Sports GR
- Благодарил/а: 43 пъти
- Получена благодарност: 28 пъти
По принцип тези който са в подлакътника са само за зареждане, да. Аз моя още не съм го отварял да видя какво има вътре всъщност.
- Рошко
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
Има, да. USB type-C портът, който е до безжичното зарядно, работи с Android Auto по кабел. Аз съм с Xiaomi 13 и зареждам безжично, ползвам AA безжично, но когато жена ми си включи нейния Motorola G42 да го зарежда, на медията се появи надпис, че е наличен Android Auto.