Както и един колега по-горе каза, очакваните дати на доставка на повечето автомобили поръчани в този период са от 08.07.2025 г. и така до 15.08.2025 г. Според мен просто съседът ви е извадил късмет и се е появила от някъде бройка която да отговаря на неговите изисквания. Така на мен ми обясниха когато си поръчвах Corolla TS GR, че до преди 1 седмица са имали една налична, която да мога да взема, но заради объркване на поръчката на друг клиент, са се принудили да му дадът тази и сега и аз също чакам, вече 3 месеца и ще почакам още.от Enwor написа: Ние още чакаме Ярис от Франция поръчан края на Февруари. Интересното е, че по-високото ниво са го докарали по-бързо. Един съсед си е поръчал края на Март и му е дошла края на Май.
Доставка на НОВИ автомобили 2025 - срокове и процедури
-
- Благодарил/а: 36 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
VW Gold mk4, 1.4 16v / Audi A4 B7, 2.0 TDI / Audi A6 C6, 3.0 TDI / VW Passat B6, 2.0 TDI
-
- Автомобил: Авенсис Т25
- Благодарил/а: 9 пъти
- Получена благодарност: 15 пъти
Ей, построихме комунизЪма!
Да чакаш ред за кола с месеци, да не кажа години!
Ние отидохме и колата беше в гаража на дилъра, точно цвета и оборудването, което искахме.
Обаче пак почакахме 2 седмици, но не защото колата я нямаше налична, а заради тъпата бюрокрация в ТМ ауто или както там се казва вносителя, които не ни позволяваше да си дадем парите за новата кола. Искаш да си платиш и да си вземеш колата от склада, пък те викат "не може, трябва да чакаш".

Ние отидохме и колата беше в гаража на дилъра, точно цвета и оборудването, което искахме.

Обаче пак почакахме 2 седмици, но не защото колата я нямаше налична, а заради тъпата бюрокрация в ТМ ауто или както там се казва вносителя, които не ни позволяваше да си дадем парите за новата кола. Искаш да си платиш и да си вземеш колата от склада, пък те викат "не може, трябва да чакаш".

Да помечтае малко е дошъл човек на тоя свят.
-
- Автомобил: RAV 4
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 10 пъти
Здравейте,
Най-накрая въпросния кораб CENTAURUS LEADER ще пристигне на Пирея утре вечер. Да са надяваме с колегите, които чакаме RAV 4 да ни изненадат и зарадват по-рано от 08.07.2025 г.
С пожелание за лека и прохладна вечер.
Най-накрая въпросния кораб CENTAURUS LEADER ще пристигне на Пирея утре вечер. Да са надяваме с колегите, които чакаме RAV 4 да ни изненадат и зарадват по-рано от 08.07.2025 г.
С пожелание за лека и прохладна вечер.
-
- Благодарил/а: 12 пъти
Здравейте,
Датата за предаване (07.07.2025), ми беше дадена с пояснение, че в момента има забавяния при разтоварване на Пирея. Дали е така или не, вече няма кой знае какво значение. Чакали сме 5-6 месеца, та тези ли +2 или +3 седмици ще са проблем
Лека вечер и успешна седмица!
Датата за предаване (07.07.2025), ми беше дадена с пояснение, че в момента има забавяния при разтоварване на Пирея. Дали е така или не, вече няма кой знае какво значение. Чакали сме 5-6 месеца, та тези ли +2 или +3 седмици ще са проблем

Лека вечер и успешна седмица!
- BaiDobry
- Автомобил: Toyota RAV4
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 8 пъти
Здравей,
Аз звънях минала седица и ми казаха, че още е на кораба и доставката ще е юли месец

Та докато дойде, докато я обитят и там каквото правят, август може и да я взема

Поздрави с пожелания за хубава седмица!
-
- Автомобил: Corolla cross
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Здравейте, аз чакам corolla cross поръчан на 19.03.2025г.
Единственото което знам е че от 14.04 е в транспорт
Никаква друга информация не ми дават от Тойота.
Единственото което знам е че от 14.04 е в транспорт
Никаква друга информация не ми дават от Тойота.
Последно промяна от Ivaylo9012 на 11 Юни 2025 16:25, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: Toyota
Здравейте! Имам поръчана Тойто корола крос на 01.03.2025г
Трябваше на 10ти този месец да е в хъба в Пазарджик. На 10.06.2025 се обадих на дилъра за информация защо закъснява, след като се свърза с логистиката, от там му казали, че е била разтоварена на пристанище Пирея и стои там, чакали заявка за транспорт за България.
Трябваше на 10ти този месец да е в хъба в Пазарджик. На 10.06.2025 се обадих на дилъра за информация защо закъснява, след като се свърза с логистиката, от там му казали, че е била разтоварена на пристанище Пирея и стои там, чакали заявка за транспорт за България.
-
- Благодарил/а: 36 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
A вашите короли от къде пътуват, къде се произвеждат?от Tigar написа: Тойто корола крос на 01.03.2025г
VW Gold mk4, 1.4 16v / Audi A4 B7, 2.0 TDI / Audi A6 C6, 3.0 TDI / VW Passat B6, 2.0 TDI
-
- BaiDobry
До колкото знам има заводи и във Франция, Великобритания и Турция, едва ли за европейския пазар, ще ги карат чак от Япония.
Поздрави!
-
в Япония се произвеждат .в Турция се прави CH-R. Даже проверих автомобила който чакам по номера на рамата произведен е в Япония.
- BaiDobry
Тогава добре дошъл в групата на чакащите, като нас на автомобили от Япония

Поздрави!
-
- Автомобил: Toyota Corolla Cross
- Благодарил/а: 2 пъти
Здраввйте!
Аз имам поръчана Corolla Cross на 04.02 и все още не е пристигнала. На 30.03 ми се обадиха, че вече е в транспорт. Към момента дилъра не може да даде повече информация. От 3 седмици единственото, което ми казва е, че автомобила е все още в транспорт и се очаква да пристигне “скоро”, “всеки момент”.
Аз имам поръчана Corolla Cross на 04.02 и все още не е пристигнала. На 30.03 ми се обадиха, че вече е в транспорт. Към момента дилъра не може да даде повече информация. От 3 седмици единственото, което ми казва е, че автомобила е все още в транспорт и се очаква да пристигне “скоро”, “всеки момент”.
-
- Автомобил: RAV 4
- Благодарил/а: 3 пъти
Здравейте,
Предполагам им идва в повечко поради невъзможността да си организират логистиката от Пирея, имайки предвид наскоро въведените изискванията за деклариране на превоз на стоки с висок фискален риск. Но е възможно и да са други причините!
Поздрави и успешна седмица.
Предполагам им идва в повечко поради невъзможността да си организират логистиката от Пирея, имайки предвид наскоро въведените изискванията за деклариране на превоз на стоки с висок фискален риск. Но е възможно и да са други причините!
Поздрави и успешна седмица.
-
- Автомобил: Toyota Corolla Cross
- Благодарил/а: 2 пъти
Моята най-вероятно е с Вашата на пристанище Пирея. Имате ли информация дали вече е тръгнала от там? Моят дилър не ми казва нищо и нямал как да разбере къде е колата.Tigar написа: ↑11 Юни 2025 23:09 Мнение 11 Юни 2025 23:09
Здравейте! Имам поръчана Тойто корола крос на 01.03.2025г