Китайска Навигация Тойота Корола 2018
-
- Автомобил: Тойота Корола Е180 2018 г.
- Получена благодарност: 1 път
Здравейте на всички ще се радвам много ако някой ми помогне със следния казус: Сложих си китайска навигация AINAVI която си е за модела на колата но не мога да настроя да работят и да се управлява с бутоните на волана , ако някой се е сблъскал с подобен проблем моля да помогне. Благодаря предварително!
- Прикачени файлове
-
- 9848afe9-a537-41e5-b519-3423f0acd27c.jpg (114.78 KiB) Преглеждано 4219 пъти
- peterhr
- Благодарил/а: 8 пъти
- Получена благодарност: 31 пъти
- Обратна връзка:
Трябва да има отделна програма или директно меню с икона на волан. От него трябва да се влезе в режим на обучение. Избираш какво действие да прави и след това цъкаш копчето от волана. Такива са повечето клипчета за подобни навигации.
Може ли да сподеш впечатления от твоя модел?
Бързо ли зарежда при подаден контакт?
Как е качеството музиката?
Има ли google play?
Камерата за заден ход работи ли коректно?
WiFi или отделен GSM модул има?
Може ли да сподеш впечатления от твоя модел?
Бързо ли зарежда при подаден контакт?
Как е качеството музиката?
Има ли google play?
Камерата за заден ход работи ли коректно?
WiFi или отделен GSM модул има?
Corolla E17, 2016г, 1.6 CVT
-
- Автомобил: Toyota Auris 2016 hybrid
Здравейте, искам само да споделя опита си от мултимедия на Ainavi. Сложих такава на Ауриса 2016 преди седмица. Самата инсталация при мен се случи много лесно и бързо , тъй като за модела е необходимо да се свали само рамката около самата мултимедия която си е на щипки. Иначе за медия- взех втория по цена модел 210, тъй като не ми се рискуваше с моделите от 400-500 и нагоре. След бързата инсталация обаче ми отне повечко време за настройките. Наложи се да ъпдейтна can bus сетингите за да открия точно моят модел тойота. После малко грижи имах и с обучаването на бутоните на волана и задната камера. За момента съм доволен много-работи си нормално въпреки че е с 2ram 32rom.
Равносметка:
Плюсове - За мен основното беше ползване на навигацията на големия екран. Филми и клипове не бих гледал в колата, но всеки си има своите интереси.
Минуси - Образа на задната камера леко се влоши спрямо оригиналната медия, микрофона при разговори се чува по слабо, графиката на работата на хибридната система е скандално зле, но все пак я има.
То като гледам минусите са повече от плюсовете, но аз поне моите си ги преживявам.
След време бих споделил пак инфо за това дали би изкарала повече от месец китайката.
Равносметка:
Плюсове - За мен основното беше ползване на навигацията на големия екран. Филми и клипове не бих гледал в колата, но всеки си има своите интереси.
Минуси - Образа на задната камера леко се влоши спрямо оригиналната медия, микрофона при разговори се чува по слабо, графиката на работата на хибридната система е скандално зле, но все пак я има.
То като гледам минусите са повече от плюсовете, но аз поне моите си ги преживявам.

След време бих споделил пак инфо за това дали би изкарала повече от месец китайката.
-
Една снимка от инсталацията
- Прикачени файлове
-
- IMG_0733.jpeg (402.05 KiB) Преглеждано 984 пъти
- mapamop
- Автомобил: Avensis WG T25,1ZZFE,2005
- Благодарил/а: 165 пъти
- Получена благодарност: 611 пъти
Разкачаш/разпояваш вътрешния и закачаш външен. Това беше съвета на Xtrons
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
Тц...тц...тц...
--
Тц...тц...тц...
-
Да гледах му клипчето, но не знам дали ще се справя, пък и поялници нямам. За сега ще пробвам така пък да видим колко би ме издразнил при разговори.Забравих да спомена че китайците доста помогнаха при настройките-може би защото им отворих диспут