Модератори

chukich
Мнение от nov » 15 Ное 2023 17:39
Обосновах се защо, чети внимателно предните ми коментари, дебелината на ламарината има друго отношение, което ти така или иначе въобще не схвана.няма да влизам в полемики и злишни обяснения, чети назад и се образовай.LEXUS написа: ↑15 Ное 2023 16:38 Това е комплимент за мен да го прочета от човек,който още не може да определи в логически издържан параграф защо дебелата ламарина на Меган е по-хубава от тънката на Рав4, като първо каза,че има значение за анти-корозионната защита, после каза,че всъщност не дебелеината на ламарината е важна,а важо е качественото анти-корозионно покритите
Чети,чети и анализирай - ти си функционално повтарящ едно и също без смисъл в изказванията си.
чети,чети и анализирай - дотук функцията на логическото ти мислене е OFFLEXUS написа: ↑15 Ное 2023 16:38 Какво означава съчетание от двете - тоест все пак според теб тънката ламарина е причина за ръжда? Защо не си спестеше главоблъскането още на първото мнение,когато те попитах за дебелината на ламарината. Правиш излишен спам. Ако смяташ,че дебелината на ламарината е причина за ръжда, нека продължим с тази дискусия, в противен случай приемаме,че пишеш невеярно твърдение, както казах преди.
И като кара Тигана как се усеща спрямо РАВЧИКА, можеш ли да направиш, демек способен ли си на такъв анализ, и кво , като е от Кади таблото на мен ми допада, пластамасата осезаемо е по-качествена, ако това не си забелязал...........
Напротив, човека е честен и си казва, а ти създаваш излишни интриги.Освен това никой не е длъжен да е съгласенс мнението ми, нещо което казах още в началото и , че тези впечатления са лично мои, но ти понеже си функционално грамотен леко четеш избирателно.А и както виждаш не само аз споделям тези мои впечатления, за съжаление има и други, като мен НЕФАНАТИЗИРАНИ ФЕНОВЕ на марката, а реалисти, но както казах по-горе чети,чети.....LEXUS написа: ↑15 Ное 2023 16:38 Неправилна насока на темата, ставаш елементарен като мен! В тази тема трябва да се говори само за недостатъците на Рав4 и какви ръждавелници са с тънки ламарини, дрънчащи на кухо врати, ужасно шумни на магистрала, с табло правено от кофички за кисели млека и лоши спирачки, неудобни багажници! Иначе ставаш елементарен и заблуден Тойота фен, нищо,че пишеш във форум Тойота,което очевидно означава,че харесваш тези коли, но не може да не си съгласен с мнението на nov, иначе те квалифицира.
Тръгнал си да ми обясняваш неща, които ти самия не разбираш, но въпреки това даваш определения - типична Българска черта....................LEXUS написа: ↑15 Ное 2023 16:38 Какво да ми обясни, това няма ама абсолютно никаква връзка с дебелината на ламарината,която посочваш като недостатък. Казах ти,че вероятно си функционално неграмотен, това не е обида, това са хора,които четат текст, но не го разбират, ти това доказваш вече 4 страници. И си упорит,разбира се. Което е нормално.
Ама разбира се, няма как да промениш неща, които лично съм забелязал и видял и пак да кажа ФУНКЦИОНАЛНИ, които НА МЕН (обръщаш ли внимание на главните букви) не ми харесват, ти да ми твърдиш, че са ок и видиш ли аз бъркам.
Задай си го този въпрос на себе си, към теб съм адресирал пояснението, ако не разбираш - лошо, ставаш обратното на острото.
Аз съм виждал тойота с изгнил под, Лендкруизери с изгнили прагове, ама те пък нали са карани яко офроуд та затова.Съжалявам, че не снимах, дори както и преди няколко страници писах скъса се дясна полуоска на Е12 в движение до Румънското посолство, съжалявам, че не снимах тогава върховния гнилоч, единичен случай???????????????? Мисля, че в тоя форум четох, че да намериш тогава дясна полуоска за Е12 от морга е мисия невъзможна или в друг форум беше но е факт, с очите си го видях.
Явно не е излишна и човекйа се грижи за колите си, но случая с новата корола на моя приятел тотално доказва, че колегата правилно извършва превантивната мярка.Аз за друга марка автомобили не съм чувал да предупреждават така, за никоя друга.
nov
Мнение от dracunculus » 15 Ное 2023 17:51
Купена нова от България 2012, докарах я веднага в Германия, карана е ВСЕКИ ден, зимата яде сол до побъркване в алпийските райони, 2020 я дадох на баща ми в София, където се кара също постоянно. И пак то казвам НЕ ГОВОРЯ, че пода няма ръжда (а той няма), все пак е обработен. Няма никъде ръжда, дори по елементи, които ти твърдиш , че са от тънка ламарина и са податливи!
dracunculus
Мнение от mapamop » 15 Ное 2023 18:12
Грешен отговор. Вземи 2 фафли и едно кисело мляко и ела да ти покажа - едната е пред блока, другата моя я наряза и я изхвърли, третата я нарязахме и изхвърлихме с него преди 2 години.
mapamop
Мнение от mirott » 15 Ное 2023 20:04
mirott
Мнение от mapamop » 15 Ное 2023 20:13
mapamop
Мнение от nov » 15 Ное 2023 20:37
nov
Мнение от nov » 15 Ное 2023 20:39
nov
Мнение от veso_hds » 15 Ное 2023 20:42
Така е! От 41г. съм учител.Тази е последната(живот и здраве).В последните години се превърнахме в звероукротители, вместо да преподаваме.Да не се чудят после родителите що имало агресия в училищата.На никъде не отиват нещата.
veso_hds
Мнение от nov » 15 Ное 2023 20:45
Колега, моля ти се , какви са тия изказвания - ама как ше ти падне тавана, ти не си видял, било е някаква илюзия.
nov
mirott
Мнение от nov » 15 Ное 2023 21:17
nov
Мнение от dracunculus » 15 Ное 2023 22:13
dracunculus
Мнение от mapamop » 15 Ное 2023 22:33
Не
mapamop
Мнение от nov » 16 Ное 2023 08:02
Явно това е и основния хроничен проблем при Е12, за който се е говорило тук във форума.
nov
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта