Има ли желаещи ?
В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални 

- gimara
- Автомобил: Verso 1.8/CVT, 2016
- Благодарил/а: 54 пъти
- Получена благодарност: 127 пъти
Има ли желаещи.
Мнение от gimara » 13 Юни 2023 12:28
Може, щом искат да видят истински коли.
Toyota Manuals/Сервизни ръководства/Ръководство на потребителя
Toyota Corolla Verso 1.8/2008 >> Toyota Verso 1.8,CVT/2016
Toyota Corolla Verso 1.8/2008 >> Toyota Verso 1.8,CVT/2016

gimara
mapamop
iovkito
- mapamop
- Автомобил: Avensis WG T25,1ZZFE,2005
- Благодарил/а: 167 пъти
- Получена благодарност: 615 пъти
Има ли желаещи.
Мнение от mapamop » 13 Юни 2023 12:48
Нека да "омекотя" ситуацията: на желаещите ще им позволя да седнат на шофьорското място, да побарат скоростния лост и да повъртят волана на място

Може и някое кръгче да се прежаля да позволя ...
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
Тц...тц...тц...
--
Тц...тц...тц...
mapamop
ivan_pop
- krasengn
- Автомобил: Corolla e12
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Има ли желаещи.
Мнение от krasengn » 14 Юни 2023 00:14
Може да дойдат и с други коли. Не се притеснявай. Майтапчии са просто някои хора. Важното, е че имаме желание за контакти, разговори, обмяна на мнения и т. н.
Polski Fiat 125p (1980) --> VW Passat 1.8 RP (1990) --> Toyota Corolla Hatch 1.4 D-4D MMT (2005)
krasengn
Митхат
max-2
- mapamop
- Автомобил: Avensis WG T25,1ZZFE,2005
- Благодарил/а: 167 пъти
- Получена благодарност: 615 пъти
Има ли желаещи.
Мнение от mapamop » 14 Юни 2023 09:07
Аз още в началото предложих да е някъде посредата на всички маршрути. Принципно ме чака сериозно влизане в бокса че се предадоха в рамките на една седмица доста неща - цялото предно окачване е за ревизия, средното ми гърне нарушава тишината, стартера е с признаци на умиране, имам и да свалям табло заради климатика. Предполагам че след средата на Юли ми е оптимистичния вариант да приключа и да ѝ имам доверие за пътуване на тая кола.
Мисля си за нещо от рода на Шипка, Бузлуджа, може би Троян, Габрово, Трявна като локация - поне на око изглеждат да са на приблизително еднакво разстояние от северната и южната граница, и мисля да са и с малка разлика от западната и и източната. Иска ми се да е на открито, а не на "паркинга на Калфлана в град Х".
ivan_pop, не е така. Всеки си има собствен набор от знания и опит и е ценен. Ако имаш възможност и желание, ела ако искаш и със автобус, лагерна количка, скейтборд, каквото имаш - никой няма да те върне или нахока. Не сме "БиемВийЕ фенове", че да се делим по модели, марки и да не толерираме нещо различно от Тойота/Лексус.
Мисля си за нещо от рода на Шипка, Бузлуджа, може би Троян, Габрово, Трявна като локация - поне на око изглеждат да са на приблизително еднакво разстояние от северната и южната граница, и мисля да са и с малка разлика от западната и и източната. Иска ми се да е на открито, а не на "паркинга на Калфлана в град Х".
Не съм сигурен кое е по-интересно за малките, големите и възрастните деца . Предвид на това че голямата маса автомобили са купувани втора употреба, старите каляски е трудно да се видят, че са останали малко живи и здрави бройки, а от новите има малко купени. Т.е. в моите очи и двете са "интересни уникорни", си е до преценка на собственика с коя от двете ще му е по-удобно пътуването. В крайна сметка се събираме заради хората и на второ място в моите очи заради колите.
ivan_pop, не е така. Всеки си има собствен набор от знания и опит и е ценен. Ако имаш възможност и желание, ела ако искаш и със автобус, лагерна количка, скейтборд, каквото имаш - никой няма да те върне или нахока. Не сме "БиемВийЕ фенове", че да се делим по модели, марки и да не толерираме нещо различно от Тойота/Лексус.
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
Тц...тц...тц...
--
Тц...тц...тц...
mapamop
Pishurka
karatista
krasengn
karatista
Hursa
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru