Като гледам и втория тест, единственото, с което Michelin са много по-добри от другите е износоустойчивостта - 3 пъти по-голяма от Dunlop и 5-пъти по-голяма от Continental. За сметка на това Continental са най-добри от всички на сняг и вода и са равни на лед, а май и по-евтини.
ADAC тест на зимни гуми за 2007
"Диана" ги внасят, но още не са получили новите Континентали. Предполагам, че до седмица ще има. Не разбирам много, но сигурно гледаш висок скоростен индекс и оттам ти идва високата цена. За зимни и до 190км/ч ме устройва 
Като гледам и втория тест, единственото, с което Michelin са много по-добри от другите е износоустойчивостта - 3 пъти по-голяма от Dunlop и 5-пъти по-голяма от Continental. За сметка на това Continental са най-добри от всички на сняг и вода и са равни на лед, а май и по-евтини.
- dil
- Получена благодарност: 2 пъти
- Обратна връзка:
Намерих още един интересен сайт - http://www.evtinigumi.com/
Поне за сравнение на цени.
Аз лично съм се ориентирал към Toyo S941 или Vredstein Snowtrack 2.
Поне за моя размер 175/65/14 и самата кола смятам, че са най-добрия избор като цена/качество.
Sava Eskimo и Gislaved Eurofrost също ми се въртят в главата.. но някак си не смея да им се доверя.
Поне за сравнение на цени.
Аз лично съм се ориентирал към Toyo S941 или Vredstein Snowtrack 2.
Поне за моя размер 175/65/14 и самата кола смятам, че са най-добрия избор като цена/качество.
Sava Eskimo и Gislaved Eurofrost също ми се въртят в главата.. но някак си не смея да им се доверя.
Toyota Corolla Verso 1.8 1ZZ-FE 2008
Toyota Corolla E11 Wagon 1.3 4E-FE 1997
Renault Clio 1.3 1995
Полезни съвети за Corolla E11
Toyota Corolla E11 Wagon 1.3 4E-FE 1997
Renault Clio 1.3 1995
Полезни съвети за Corolla E11
-
niki60
- Местоположение: VARNA 1999-toyota corolla AE 111 2007-honda accord sport
- Обратна връзка:
аз минах на гудиър ултра грип 7 но ги свалих защото времето още е топло..впе4атлението ми е че се държат отлично на мокро и са доста меки и безшумни..ще видим какво ще покажат зимата ,взех ги защото зимата тук във варна е по скоро киша и мокро отколкото сняг ,а ги дават че се държат добре при такива условия
- Aleksandar