Връзка с МехаННика
Най-добрите сервизи, магазини и предлагани услуги за вашата Toyota
Nik173
Kiki
shintila
Връзка с МехаННика
Мнение от shintila » 22 Яну 2021 16:04
Здравейте,
Имам проблем с ТОЙОТА РАВ 4-1994/бензин с газова уредба/,търся опитен автомонтьор /сервиз за диагностика и отстраняване на проблема.Пиша в тази тема,след като прегледах форума и се надявам да съм попаднала на точния-"Механника".В случай ,че имате опит с други или сервизи,ще съм благодарна да ме насочите.
Имам проблем с ТОЙОТА РАВ 4-1994/бензин с газова уредба/,търся опитен автомонтьор /сервиз за диагностика и отстраняване на проблема.Пиша в тази тема,след като прегледах форума и се надявам да съм попаднала на точния-"Механника".В случай ,че имате опит с други или сервизи,ще съм благодарна да ме насочите.
shintila
-
- Автомобил: Авенсис 1.8 бензин 2007г
Връзка с МехаННика
Мнение от пецата » 27 Яну 2021 12:56
Здравейте, и аз ще се опитам да се свържа с механника.
Става въпрос за авенсис 1.8 бензин 2007 г на извинградско ми светва чека грешката е за бедна или богата смес доста е обща и момчетата които е четоха не работят основно с тойота затова искам да се свържа с механика.
Става въпрос за авенсис 1.8 бензин 2007 г на извинградско ми светва чека грешката е за бедна или богата смес доста е обща и момчетата които е четоха не работят основно с тойота затова искам да се свържа с механика.
Тойота авенсис 1.8 бензин 2007 г
пецата
-
Връзка с МехаННика
Мнение от abqlkov@gmail.com » 30 Яну 2021 09:09
Здравейте,
И аз съм със същият проблем с горенето на масло. След доста обикаляне по най-различни специалисти, останах с впечатлението, че този ремонт е 50/50дали ще е успешен или не. Моля ако има колеги, които са преминали през тази процедура да споделят мнения.
И аз съм със същият проблем с горенето на масло. След доста обикаляне по най-различни специалисти, останах с впечатлението, че този ремонт е 50/50дали ще е успешен или не. Моля ако има колеги, които са преминали през тази процедура да споделят мнения.
abqlkov@gmail.com
bosolam
bosolam
Martoo
-
- Автомобил: Toyota Corolla 1.4 D-4D
Връзка с МехаННика
Мнение от ivoman » 14 Мар 2021 17:56
Здравейте,
и аз като други колеги съм нов във форума и ми се иска да намеря читав сервиз/механик, към който да се обърщам при проблеми и профилактика. Имам Toyota Corolla 1.4 D-4D, с автоматична скоростна кутия ММТ. Виждам, че препоръчват мехаННика, така че бих се обърнал към него за съвет.
Благодаря за темата.
Поздрави,
Иво
и аз като други колеги съм нов във форума и ми се иска да намеря читав сервиз/механик, към който да се обърщам при проблеми и профилактика. Имам Toyota Corolla 1.4 D-4D, с автоматична скоростна кутия ММТ. Виждам, че препоръчват мехаННика, така че бих се обърнал към него за съвет.
Благодаря за темата.
Поздрави,
Иво
ivoman
WoLF
-
- Автомобил: Toyota Corolla 1.4 D-4D
Връзка с МехаННика
Мнение от ivoman » 15 Мар 2021 16:26
До колкото знам, не е от нея, тъй като я смених като я взех преди близо година и лампата индикираше точно нея. Докато сега предполагам, че е друго, защото преди смяна на кутията - не можеше да се подаде газ, а в момента колата си е в движение.
ivoman
Danikrisi
WoLF
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
Връзка с МехаННика
Мнение от Kiki » 27 Юли 2021 20:49
Ако прочетеш правилата на форума ще разбереш, че, ако имаш поне две мнения, вече ще можеш да пишеш ЛС.
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
Kiki
Обратно към “Сервизи / Магазини / Услуги”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru