Моя грешка за разтоянието, по спомени съм го написал и е било засечено от Широка лъка най вероятно, но не мога да извадя от нета точния маршрут който съм го карал, дава ми го през Пловдив
,а аз съм го карал през околовръстното на Пловдив.
Просто за миналата есен толко съм го карал София-Широка лъка че направо ми се сливат пътуванията.
За разхода не ми се коментира щото е засичан всакак си 3-4пъти.
Впрочем това 3.2л./100км.(правен 2 пъти) го прави баща ми, аз немам нервите и я добутвам с 3.4л/100км.(правен 3 пъти) на Църна маца.
От Пампорово-Асеновград се влиза на 2.1л/100км. обаче там си е яко нанадолно.
Друго нещо е че при нормално каране колата дава малко по-малък разход натоварена стабилно.
Ненатоварена София-Асеновград през околовръстното на Пловдив 5.1л/100км. натоварена 4.8-4.9л/100км.
martod написа: защото повечето пишат в темата за разход, почти двойно на твоите показания, т.е. около 6/100 ..

Какви са тия 6/100 може ако е градско, те по книжка(
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/10915.html и дават 4.8/100 извънградско.
Лично аз карам с поравнена газ, стига да не бързам което ще рече че подавам толкова минимално че колата да подържа скороста която искам, без да се тормози.
Широка лъка - Асеновград съм го взимал за 55мин. като съм си спазвал почти ограниченията в градско и съм намалявал там където стоят полицаите.Можех и по бързо, ма бащата ме контролираше и каза че новите гуми ще са от мене :P тия били много музикални laugh.gif