Toyota Sera
-
- Обратна връзка:
Мнение от ugabuga » 29 Мар 2005 06:14
az moia tercel go karam 2 godini i po kupeto nishto ne sam podurjal. tenekiite moje vseki tenekidjia da gi opravi. janti i gumi niama smisal da govoria. amortisiori mogat da se nameriat. prujinite niama nujda da gi smenia .. edinstvenoto neshto e schupenoto staklo.
sega veche ako stava vapros za hodovata chast i t.n. moje da e malko po-trudno no spored men si struva.
ugabuga
Мнение от jamie » 29 Мар 2005 09:59
Само за информация - на далеч по-масовата АЕ86 един заден стоп тук е 100 Евро при дилъра, един габарит е 105 лв (55 Евро).
На тази стъклата трябва да са само от дилъра - просто е абсурд да се намерят иначе. Не можеш да си купиш нищо за нея в морга - нито българска, нито на запад.
jamie
-
- Обратна връзка:
Мнение от ugabuga » 29 Мар 2005 18:20

a otnosno tia stukla goliama prostotia! poradi tazi prichina mnogo prototipi no stigat do proizvodstvot - shtoto ne sa praktichni. izglejda cool kolata i sigurno e hubavo da se chuvstvash siakash si v convertable ama ...
btw ne se znae. dosta dvigateli 5efhe se vnasiat v US. siguren sam che ako se govori s pravilnite hora moje dase nameri neshto na snosna cena ($200+)
Kolkoto povece se zamisliam moje bi az ako biah ne bih ia kupil ili ako go napravia shte e samo zaradi dvigatelia.
ugabuga
-
- Обратна връзка:
Мнение от ugabuga » 29 Мар 2005 18:22
kvi sa tia masla za promivka. az sam chuval horata prosto kupuvat eftino leko maslo.jamie написа:ugabuga, eдна кола която седи над 2 години е с мотор за ремонт. "период".
Има специални масла за промивка - по-добри са отколкото флъша, тук ги има и струват само 15-тина лева за цялата промивка. Проблема не е там - проблема е основно в дългото стоене и в рядкото купе -----> огромни разходи за ремонт/поддръжка. Двигателя е най-малкия проблем.....
btw moite klapani sa hidravlichni i si mislia che moje bi neshto e zapusheno i zatova traka niakoi ot tiah. kaji marka niakakva da pogledna da vidia dali shte nameria neshto tuk
ugabuga
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Japanese_fever » 30 Мар 2005 00:17
Ami to ima razli4ni mneniq za promivaneto na DVG predi smqna na masloto. Az ne znam to4nio kakvo e masloto, nqkoj tuk kaza, 4e miri6elo na nafta. Znam, 4e Punky i ALTEZZA-ta sa tvurdo protiv tezi promivki. Nqkoi daje kaza, 4e mojelo da ti blokira motora sled tova, no edno mom4e kaza, 4e nqma problem. Pregledaj edna ot temite za smqna na maslo v "Tehn vuprosi" ili "Obti temi".ugabuga написа: kvi sa tia masla za promivka. az sam chuval horata prosto kupuvat eftino leko maslo.
btw moite klapani sa hidravlichni i si mislia che moje bi neshto e zapusheno i zatova traka niakoi ot tiah. kaji marka niakakva da pogledna da vidia dali shte nameria neshto tuk
Az dokolkoto si spomnqm ba6ta mi promiva6e edin put i ne e ima problemi. Masloto izglejda6e mnogo svetlo(kato olio na tzvqt) i mnogo rqdko. No ne znam kakva marka e bilo.
P.S.
TI 6to ne si otvori6 kapaka na glavata i da po4isti6, ako e vuzmojno?!?
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
jamie
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Japanese_fever » 30 Мар 2005 15:54
Koj e kazal, 4e se kara?!?jamie написа:Промивното масло е по-тънко и с него НЕ СЕ КАРА.
Само на място работи малко мотора - после се излива и се слага нормалното масло.

Toj dvigatelq raboti nqkakwi si minuti, moje bi nqj-mnogo 5.
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
-
- Обратна връзка:
Мнение от ugabuga » 30 Мар 2005 16:52
ako mahna kapaka ne moga da pochstia glavata zashtoto niama kak da brukna tam kadeto varvi masloto
a be shte prodaljavam da si izpolzvam flush-a i tova e
ugabuga
Мнение от Lubo_car » 01 Апр 2005 08:01
Mazda RX-7 FC TII
0899-87-86-88
Lubo_car
Мнение от the_rider » 01 Апр 2005 09:53
Незнам аз по принцип все си купувам редки коли, тва е просто находка! Но верно ше ти глътне яко кинти

the_rider
Мнение от Lubo_car » 02 Апр 2005 22:44
Mazda RX-7 FC TII
0899-87-86-88
Lubo_car
the_rider
Мнение от Lubo_car » 05 Апр 2005 00:14
Mazda RX-7 FC TII
0899-87-86-88
Lubo_car
punkara
Lubo_car
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru