Радятор за Celica 1.8i 98г. Помощ!!!
vlad
kristian
vlad
NIK_4E
vlad
Мнение от NIK_4E » 17 Юли 2007 16:27
Да надеждна е до сега не е имало проблем има си и едногодишна гаранцияvlad написа:А надеждна ли е тая история с ремонта, или с изработването?
Колко време отнема, колко струва и т.н.???
Това което най много ми харева в изработката е че няма никакви пластмаси всичко е метално
Цената е според модела и размерите
NIK_4E
-
Мнение от agent dust » 17 Юли 2007 21:35
абе човек що не свирна по-рано - аз тъкмо си направих моят при едни дето ме одраха. верно направиха го деNIK_4E написа:Да надеждна е до сега не е имало проблем има си и едногодишна гаранцияvlad написа:А надеждна ли е тая история с ремонта, или с изработването?
Колко време отнема, колко струва и т.н.???
Това което най много ми харева в изработката е че няма никакви пластмаси всичко е метално
Цената е според модела и размерите

status: за БАН
agent dust
javor_vd
- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Xeku » 18 Юли 2007 10:26
Наистина това е важна информация, предполагам, че повечето хора с 20+ годишни колички (и не само) се интересуват от тези проблеми и от начините за решаването им. Може и отделна тема да се направи с инфо за майстори, с предложения за взаимозаменяемост и всичко останало, свързано за радиаторите, били те водни, маслени, интеркулери, или такива за климатици.
Xeku
jamie
Мнение от NIK_4E » 18 Юли 2007 11:19
По телефона едвали ще ти кажат точна цена но ако дадеш размери може да те ореантирам горе-долу за каква цифра става въпросjavor_vd написа:Хубаво де... къде да се обадя да питам колко ще ми струва да ми изработят радиатор, щото моя и питата е наранена и са ми изгнили казанчетата... да не говориме колко е задръстен с мизерия
NIK_4E
NIK_4E
-
Мнение от tatkobarba » 18 Юли 2007 12:43
А тази рецепта за кои двигатели би станала?jamie написа:Ами моята "рецепта" е пробвана отдавна - алуминиев радиатор нов Лада + елементарна присадка. Има го в 2 размера, цените са смешни.
Моя радиатор е почти 2 пъти по-дълъг от този на Лада... (ама нямам проблеми с него)
tatkobarba
Мнение от newmiro » 18 Юли 2007 12:47
няма ли кой да смени 'радятор' с 'радиатор', много дразни този неправопис.. 

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru