Разгеле, вече съм с 'нова' колица
Второто ходене в Тойота София запад не беше като първото

Първо не ми дадоха листа със стойностите от диагностиката, защото казаха, че били я закачили на друга машина и нямало как да ги разпечатат. За мен това е несериозно. Ми да ги качат на някакъв друг носител или да ги пратят по пощата, а ако искат и с гълъб. Това добре. Отивам после да плащам и жената, която ще нарека лелката ми вика 126 кинта. Викам й, миналата седмица защо беше 113 лв? Цените ли сте вдигнали? Адекватен отговорът така и не получих, платих си и да ме няма. Но да кажа й една хубава дума за приемчика. Този път ме вкара в сервиза да ми покаже къде има теч. Той беше адекватен. Механика, за него като за умрелите ... или хубаво, или нищо.
Извода, който напрах е следния: продължава да ми се затвърдява мнението, че в официалните сервизи ги събират от кол и въже. Може да попаднеш на читав, а може и да не. Съветът ми е, който реши да взима Авенсис, нека мине през Тойота, но задължително да има едно на ум, че нещата, които има като проблеми по автомобила може и да не са точно такива каквито ги изкарват там. Единствения плюс е диагностиката, която правят и че човек може да отбие от цената на базата на прегледа, който са направили.
Иначе количката е чук. И в Тойота, и в сервиза, в който я обслувих казаха, че е идеална за 14-те си годинки. Обслужването ми стъпи на 1020 лв, като тепърва ще се разбере харчи ли масло или не