Здравейте колеги, от няколко месеца имам Тойота Авенсис Т25 1.8 vvti (седан). За съжаление установих, че при 90 km/h се чува едно свистене от към вратите, което с увеличаване на скороста се засилва. Та въпроса ми е някой имал ли е такъв проблем и как го е решил? Благодаря на отзовалите се.
П.с. До колкото знам в ТМ Ауто са скъпи, а пък е много дразнещ шум.
Уплътнения на вратите Авенсис Т25
mazonko
Svetlio
Мнение от aandonov » 18 Яну 2018 11:10
Имам същия проблем със задната врата на ярис. Един монтиор от Шуменската Тойота ми каза да сложа от тънките жички (тънка тънка ти ще си прецениш колко) между гумите на оплътнението но не да го свалиш а просто я подпъхваш да повдигне и изпъне самото уплътнения и да стои така известно време докато си слегне. След това я махаш и са оправяло..... още не съм го пробвал от големия си мързел но ако решиш опитай и после сподели дали има ефект
п.п не да го сложиш и махнеш на деня а да си постои така известно време може и няколко седмици или месец
п.п не да го сложиш и махнеш на деня а да си постои така известно време може и няколко седмици или месец
Toyota Yaris 1.0 2010
Toyota Yaris 1.0 2013
Toyota Yaris 1.0 2013
aandonov
-
- Автомобил: Avensis 2.2 D4D
Мнение от JuJuBa » 12 Юли 2018 13:26
Говориш за подпъхването и каране на колата така определен период от време или да се махнат и оставят настрана с този кабел известно време ?aandonov написа: ↑18 Яну 2018 11:10 Имам същия проблем със задната врата на ярис. Един монтиор от Шуменската Тойота ми каза да сложа от тънките жички (тънка тънка ти ще си прецениш колко) между гумите на оплътнението но не да го свалиш а просто я подпъхваш да повдигне и изпъне самото уплътнения и да стои така известно време докато си слегне. След това я махаш и са оправяло..... още не съм го пробвал от големия си мързел но ако решиш опитай и после сподели дали има ефект
JuJuBa
Мнение от aandonov » 16 Юли 2018 10:54
Караш известно време така да речем 2-3 седмици или месец не знам колко точно за да може да си слегне уплътнението и след това ги махаш.... все още не съм тествал
Toyota Yaris 1.0 2010
Toyota Yaris 1.0 2013
Toyota Yaris 1.0 2013
aandonov
Обратно към “Интериор/екстериор”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru