Съединител Corolla
Съединител Corolla
Мнение от dap » 11 Фев 2007 15:37
Здравейте,
онзи ден спрях на един баир с доста голям наклон, след като реших да тръгна отпуснах съединителя стигнах мястото на зацепване, но уви колата не само че не тръгна ами изгасна като преди това имаше странен звук. В купето се разнесе миризма(на феродо може би).Та въпроса ми е според вас заминал ли ми е съединителя и ако да колко горе долу ще струва смяната?!!!
Предварително благодаря!!!
онзи ден спрях на един баир с доста голям наклон, след като реших да тръгна отпуснах съединителя стигнах мястото на зацепване, но уви колата не само че не тръгна ами изгасна като преди това имаше странен звук. В купето се разнесе миризма(на феродо може би).Та въпроса ми е според вас заминал ли ми е съединителя и ако да колко горе долу ще струва смяната?!!!
Предварително благодаря!!!
dap
-
Мнение от agent dust » 11 Фев 2007 16:28
ако колата продължава да се движи - нищо му няма на съединителя
status: за БАН
agent dust
dap
-
Мнение от agent dust » 12 Фев 2007 01:27
Ми не е, като почне да си отива съединителя ще го усетиш, става постепенно
почва да тресе, лошо работи на полусъединител

status: за БАН
agent dust
Мнение от KORD » 12 Фев 2007 05:55
Problema e vav zadkormilnoto ustroistvo
biggrin.gif biggrin.gif Ako po4ne da zaminava po veroqtno da ne ti izgasne kolata ami da sedish na baira i da davash gaz i kolata da tragva edvam edvam . Mnogo rqtko se pre4akva po drug na4in . Nqkoi pat zalepva za mahovika ama tva staa ot mnoo abusevane ili pak kato se o4upi nqkoe par4e . Taka 4e dokato ne po4ne da si slipva na ravno si svirkai s usa .

"Money Money Money Money jivota e pari Money Money Money Money i gotini jeni " Kondio 1998

KORD
Мнение от ALTEZZA » 12 Фев 2007 08:18
da, i az mislia che ako saedinitelia ti zaminava, po skoro che imash problem che dvigatelia vdiga oboroti pak kolata ne iska da varvi(saedinitelia priplazva), ili kakto kazva KORD, v sluchaia kolata niama da izgasne, ami prosto shte stoi na edno miasto ili shte se vlachi bavno pak oborotite che se kachvat dosta, vse edno si na neutralna.
->
ALTEZZA
max-2
dap
ilia
ilia
dap
-
Мнение от doggy_real » 14 Фев 2007 12:29
Я и аз да питам за съединителя: от време на време като натискам педала и издава звук все едно че излиза въздух, а после като покарам и спира, някой може ли да ми каже на какво се дължи това и да се приеснявам ли???
doggy_real
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru