Тц, Пасата е най-хубавmartod написа:...ако питаш скот, пасата е по хубав...
Avensis T27 срещу конкуренцията употребявани - лека дискусия
-
Scott
- Получена благодарност: 1 път
Re: Avensis T27 срещу конкуренцията употребявани - лека диск
-
mirott
- Благодарил/а: 33 пъти
- Получена благодарност: 43 пъти
Освен, че е по-хубав е и по-скъп от всички участващи в анкетата...Акорда biggrin.gif ! Дали има защо?!
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 34 пъти
Toyko, ти нали имаш такъв Авенсис?
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?f=1&t=18993&start=45
Каква е целта на раздумката в тази тема/анкета всъщност?
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
-
memorex
Ако имах време и възможност бих направил тема подобна на тази но за новите модели на пазара.Там като че ли няма да е същата класацията.
- BOz
- Благодарил/а: 8 пъти
- Получена благодарност: 239 пъти
За чисто новите автомобили анкетата не е релевантна, защото цената на колите в някои случаи се различават драстично. Да кажем една средно оборудвано BMW е почти двойно по-скъпо от подобна Тойота.
Разход на електричарка -> 
Разход на хибрид ->
Разход на дизелов автоматик ->

Разход на хибрид ->

-
memorex
Така е прав си но БМВ,Ауди,Мерцедес са според мен във по-горния клас и цените там са неприлични .Аз бих сравнил японците а също бих добавил и освен посочените в темата вече и шкода.
- veso_hds
- Благодарил/а: 51 пъти
- Получена благодарност: 41 пъти
Колега,имаме много хубави български думи.Защо трябва да се използват чуждици.BOz написа:За чисто новите автомобили анкетата не е релевантна....
Тойота РАВ 4 D4D-2002г.
- martod
То и при по старите се различава драстично, БМВ петица си е по скъпо и там, даже и от Акорда, но това не означава непременно, че е по Убаво .BOz написа:За чисто новите автомобили анкетата не е релевантна, защото цената на колите в някои случаи се различават драстично. Да кажем една средно оборудвано BMW е почти двойно по-скъпо от подобна Тойота.
Ами сигурно е изпаднал в интровертност на духа, докато е писал . biggrin.gifveso_hds написа:Колега,имаме много хубави български думи.Защо трябва да се използват чуждици.BOz написа:За чисто новите автомобили анкетата не е релевантна....
Аз пък чакам с интерес, Тойко да отговори на доктора, защо му е втори такъв Авенсис .
Дано да не е, за да си има един резервен, когато другия е на ремонт . biggrin.gif
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
- veso_hds
- Благодарил/а: 51 пъти
- Получена благодарност: 41 пъти
Ааа,вие ще надминете министъра на спорта в кабинета на Орешарски-проф.Георгиева(филолог) biggrin.gif
Тойота РАВ 4 D4D-2002г.
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 127 пъти
- Получена благодарност: 213 пъти
24 часа почивка на темата - да "слегне".
@Toyko - ако решиш да пишеш ми пусни ЛС.
@Toyko - ако решиш да пишеш ми пусни ЛС.
трябва ми друга колаzi_zi_top написа:Toyko, ти нали имаш такъв Авенсис?
пасата не бих казал да е премиум? А аргументите за акорда са нямам думи
За новите коли - темата е съвсем различна, освен това производителите и търговците пак се нас**ха с новите цени, които са доста по-дебели от старите. С изключение на Тойота да речем. Но сега примерно един пасат под 50 бона май няма, дреме ми че е дизел, аз да не съм немец в командировка да въртя по 100К на година ? БМВ не е 2 , а три пъти по-скъпо мисля с екстрите. и т.н.
Здравейте,
нов член във форума съм и Ви поздравявам за добрата тема и тон /офф-а също бе доста полезен/. Ще я следя и участвам с интерес понеже и аз съм във същият "филм" като колегата Тойко.
Моята дилема е комби Авенсис, Пасат, Октавия или Инсигния след 2009 година, дизел. Бюджет 20 к лв. И не на последно място - от къде да си намеря читава, със сервизна история и пр. с оглед 6 месечната ми одисея по огледи на Тежко употребявани нов внос коли у нас. Сериозно се замислих за търсене извън страната, но на този етап нямам опиция.
Тези 6 месеца стесниха кръга като че ли до Авенсис и Пасат, а за последният странно, че за бюджета ми започнаха да влизат ценово и Пасат 7-ца?
Ще вметна, че официалните дилъри в страната на Тойота към днешна дата има 12% дискаунт за нови налични автомобили, но лично аз споделям мнението, че няма как да броя доста пари и да ми тракат спирачните супорти след има-няма 20 к км и тем подобни. Да не говорим и за нарастването във финансово изражение, нещо което към този момент не мога да си позволя.
Все пак е една добра възможност ако може автора на темата да се възползва.
Поздрави.
нов член във форума съм и Ви поздравявам за добрата тема и тон /офф-а също бе доста полезен/. Ще я следя и участвам с интерес понеже и аз съм във същият "филм" като колегата Тойко.
Моята дилема е комби Авенсис, Пасат, Октавия или Инсигния след 2009 година, дизел. Бюджет 20 к лв. И не на последно място - от къде да си намеря читава, със сервизна история и пр. с оглед 6 месечната ми одисея по огледи на Тежко употребявани нов внос коли у нас. Сериозно се замислих за търсене извън страната, но на този етап нямам опиция.
Тези 6 месеца стесниха кръга като че ли до Авенсис и Пасат, а за последният странно, че за бюджета ми започнаха да влизат ценово и Пасат 7-ца?
Ще вметна, че официалните дилъри в страната на Тойота към днешна дата има 12% дискаунт за нови налични автомобили, но лично аз споделям мнението, че няма как да броя доста пари и да ми тракат спирачните супорти след има-няма 20 к км и тем подобни. Да не говорим и за нарастването във финансово изражение, нещо което към този момент не мога да си позволя.
Все пак е една добра възможност ако може автора на темата да се възползва.
Поздрави.
- Airfan
- Автомобил: 2013 Avensis T27 1.8 Vmatic
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Просто да знаеш, че и на чисто нова Октавия тракат, така че прави си стабилен тестдрайв.
-
nowyaris
- Получена благодарност: 2 пъти
Истината е тази - или Авенсис,ли Пасат , комби , дизел . Всичко друго е..... Ако съм в Германия,Австрия,Чехия или прилежащите - Пасат. Абсолютно . Ако съм другаде - Авенсис - не подлежи на коментар. Ако съм във Великобритания - Ролс/Ройс комби дизел

Живота е като Чевермето - колкото повече те върти,толкова по-пекан ставаш....
- BOz
- Благодарил/а: 8 пъти
- Получена благодарност: 239 пъти
Най-добре е Опела, колкото и парадоксално да звучи.
Аз съм в тази дилема в момента и за последните 2 седмици съм изгледал и карал десетки коли.
Инсигнията е на доста по-високо ниво от гледна точка на изпълнение като цяло в сравнение с другите. Особено от гледна точка на качеството на материалите. Като видите един Опел на 200к и един Авенсис на 200к, то разликата е очевидна в амортизацията.
Само като се види каква изолация има и на какви места то коментара остава излишен. Особено като се минава през дупки и по павета, цялото купе се усеща как е много масивно, а при Авенсиса и Мондеото са просто на по-ниско ниво на изпълнение.
Пасат не гледам поради лични причини и не мога да коментирам там.
Успех.
Аз съм в тази дилема в момента и за последните 2 седмици съм изгледал и карал десетки коли.
Инсигнията е на доста по-високо ниво от гледна точка на изпълнение като цяло в сравнение с другите. Особено от гледна точка на качеството на материалите. Като видите един Опел на 200к и един Авенсис на 200к, то разликата е очевидна в амортизацията.
Само като се види каква изолация има и на какви места то коментара остава излишен. Особено като се минава през дупки и по павета, цялото купе се усеща как е много масивно, а при Авенсиса и Мондеото са просто на по-ниско ниво на изпълнение.
Пасат не гледам поради лични причини и не мога да коментирам там.
Успех.
Разход на електричарка -> 
Разход на хибрид ->

Разход на хибрид ->