MODEDIT Akima
Сменено заглавие

. В момента съм много доволен, аз специално взех 2.0 d4d, 90 коня ... разходът с нормално каране е доста добър, данъкът нисък, моторът е голям и не се зори толкова. Auris-a обаче не знам дали имат такъв мотор от 90hp ако търсиш нисък данък, знам че 2.0 имат по 126hp.
 . В момента съм много доволен, аз специално взех 2.0 d4d, 90 коня ... разходът с нормално каране е доста добър, данъкът нисък, моторът е голям и не се зори толкова. Auris-a обаче не знам дали имат такъв мотор от 90hp ако търсиш нисък данък, знам че 2.0 имат по 126hp.На какъв принцип работят тези чипове? От една страна повишават мощността и въртящият момент - това добре - обаче пък и разхода да намаляват! Тоест колата хем върви повече, хем харчи по-малко! Аз доколкото знам пълно щастие няма! ( Да не кажа някоя друга сентенция, малко нецензурнаПитай тези дали правят ремап - http://www.digitaltuning.bg/tuning/toyo ... -d4d-90-cv.
 )
 )

Според мен, 1.4 д4д има предимства само от към по-евтината поддръжка и нищо друго.
 Според мен, 1.4 д4д има предимства само от към по-евтината поддръжка и нищо друго.
+1kickata написа:1 демпферен маховик е разликата...

Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot], Google [Bot] и 8 госта