искам да се похваля с новата си придобивка! От една седмица съм горд собственик на Toyota Avensis 1.8 VVTI от 2008г. Продължавам да трупам впечатления от автомобила, като за сега съм наистина приятно изненадан от него
Нов член на клуба
-
tedynaidenov
Нов член на клуба
Здравейте,
искам да се похваля с новата си придобивка! От една седмица съм горд собственик на Toyota Avensis 1.8 VVTI от 2008г. Продължавам да трупам впечатления от автомобила, като за сега съм наистина приятно изненадан от него
. Това е първата ми тойота и въобще първият ми японски автомобил.
- Прикачени файлове
-
- Avensis.jpg (307.24 KiB) Преглеждано 1431 пъти
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
Re: Нов член на клуба
Честито и много безаварийни километри.tedynaidenov написа: Това е първата ми тойота и въобще първият ми японски автомобил.
Ще разбереш какво е предимството да караш японски автомолил, още повече от по-големите автомобили на Тойота - возия, комфорт и екстри. Дано имаш късмет Авенсисът да е от по-богатото оборудване.
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
Честито колега, но има тема Нашите Тойоти там можеше да се похвалиш а не да отваряш нова.
- biro
- Благодарил/а: 6 пъти
- Получена благодарност: 129 пъти
Честито, желая ти бързо да свикнеш с паркирането 
C-HR 1.8 Hybrid 122к.с. 2ZR-FXE 2017 Classy LED
-
tedynaidenov
Благодаря за пожеланията!
Авенсисът е Executive, което до колкото разбрах, не е най-богатото ниво на оборудване. Има достатъчно "глезотийки", за сега ми е повече от достатъчно. Що се отнася до паркирането, все едно се уча на ново biggrin.gif
Авенсисът е Executive, което до колкото разбрах, не е най-богатото ниво на оборудване. Има достатъчно "глезотийки", за сега ми е повече от достатъчно. Що се отнася до паркирането, все едно се уча на ново biggrin.gif