LEXUS написа:Ти наистина ли мислиш,че като чукнеш в Google problemas prius и ще унедиш някой с тоа,че Приус батериите дефектират. Ами аз по пътя на логиката мога да ти кажа,че ако чукна problemas cdi или problemas d4d мога д ате зарина със сайтове с такива проблеми. Това обаче са дефекти сред многото други надеждни автомобили. Ти сега се опитваш от частния случай да извадиш генерален извод за опредлен модел. Много неправилен подход.
Аз пък действам по-логично. Отварям германските тестове 100 000км. и прочитам,че германците твърдят,че след 100 000км. Приус е най-здравата кола.
След това отварям германските технически прегледи и чета,че Приус е обявен за една от най-здравите коли.ь
След това отварям Spritmonitor.de и установявам,че е и най-икономичната кола в класа си. Напук на предубедените хора.
Хайде, защо се бавиш с покупката на Приуса???
Нали искахте доказателства?
Търсих в нета, защото някой се съмняваше в това какво казвам, аз за разлика от теб не търся инфо (добри страни, проблеми, разход т.н.) за Приус по форуми.
Аз си нямам друга работа и всеки ден се чудя какъв проблем да ви измисля за Приус.
Да видим какво ще ви измисля за следващата седмица...
От сега може да почнеш да почваш да подготвяш хвалебствената реч за господ Приус.
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif