Карина със "спортно" окачване
- max-2
- Благодарил/а: 49 пъти
- Получена благодарност: 132 пъти
Карина със "спортно" окачване
Ето какво се случи на 22.12.2013 след преминаване на шахта на бул. "Васил Априлов" в Пловдив, точно на бензиностанция Петрол, точно след като се прибирах от дълго пътуване от Русе, през нощта и в адска мъгла. Предна лява пружина се счупи и колата пропадна на 50-ина метра след това <от неравностите по бойното поле В. Априлов> пружината се изнизала от леглото на амортисьора и се подпряла на шенкела, за моя радост без никакви други поражения. В интерес на истината колата ми се струваше малко по-ниска седмица преди да се счупи пружината, но бях отложил прегледа за след празниците. На счупеното място имаше старо ръждиво петно от спукване на около четвърт от площта.
							- Прикачени файлове
- 

- Изображение1521.jpg (1.98 MiB) Преглеждано 999 пъти

Carina E 4AFE LB 1992
						Re: Карина със "спортно" окачване
Да бяхме читава държава да осъдиш общината,ама увиmax-2 написа:Ето какво се случи на 22.12.2013 след преминаване на шахта на бул. "Васил Априлов" в Пловдив, точно на бензиностанция Петрол, точно след като се прибирах от дълго пътуване от Русе, през нощта и в адска мъгла. Предна лява пружина се счупи и колата пропадна на 50-ина метра след това <от неравностите по бойното поле В. Априлов> пружината се изнизала от леглото на амортисьора и се подпряла на шенкела, за моя радост без никакви други поражения. В интерес на истината колата ми се струваше малко по-ниска седмица преди да се счупи пружината, но бях отложил прегледа за след празниците. На счупеното място имаше старо ръждиво петно от спукване на около четвърт от площта.
 .
 .TOYOTA AVENSIS 1.8 129 PC
						- max-2
- Благодарил/а: 49 пъти
- Получена благодарност: 132 пъти
Не съм се сетил въобще. То и времето не беше подходящо за висене и чакане на протокол. Изкарах късмет, че не се случи някъде по път.

Carina E 4AFE LB 1992
Имах подобен случай със служебен автомобил.Спуках гума на околовръстното на разклона за автомагистрала Хемус.max-2 написа:Не съм се сетил въобще. То и времето не беше подходящо за висене и чакане на протокол. Изкарах късмет, че не се случи някъде по път.
Имах късмет,че бях с шефа,който познаваше в КАТ човека,отговарящ за протоколите.Ако не го познаваше,трябваше
да ми пишат АКТ за превишена скорост.А реално,на този участък с повече от 40-50 не може да се кара.Така,че по добре,че не си извикал КАТ за протокол.
TOYOTA AVENSIS 1.8 129 PC