Имам следния въпрос: Ако веднъж седмично откачвам акумулатора,за да се чисти една грешка/за катализатора/ и да не свети чека, може ли от "спирането на тока" толкова често да се прецака нещо ? Или нещата се свеждат до настройка на часовника само
Питане за борд-комп Авенсис
Питане за борд-комп Авенсис
Здравейте,колеги.
Имам следния въпрос: Ако веднъж седмично откачвам акумулатора,за да се чисти една грешка/за катализатора/ и да не свети чека, може ли от "спирането на тока" толкова често да се прецака нещо ? Или нещата се свеждат до настройка на часовника само
?
- TATI
- Благодарил/а: 26 пъти
- Получена благодарност: 197 пъти
- Обратна връзка:
Re: Питане за борд-комп Авенсис
Часовник, радио, пищялка за колани, подсветка на уредите. Иначе няма какво друго да му стане.
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Re: Питане за борд-комп Авенсис
При положение че нещата не опират само до радиото,май няма да го правя. Нека си свети чекът.Те и от ТМ така посъветваха,колкото и абсурдно да звучи.TATI написа:Часовник, радио, пищялка за колани, подсветка на уредите. Иначе няма какво друго да му стане.