Икономичен автомобил ли е Prius?
Re: Икономичен автомобил ли е Приус?
Аз това го предлагам отдавна .... Ама искат я да ходя с такси , я до Мюнхен, я 1000 лв . Смешна история..
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Dnes karah CT200h okolo 15km. (TMA do ofisa i obratno). Nulirah razhoda kato tragvah i posle si go zasiakoh.... ama sam si zabravil ginkoto i sega pomnia 6.1l/100, ama tolkova li beshe....
Ako ne barkam hibrodnata sistema e kato na priusa po parametri
Ako ne barkam hibrodnata sistema e kato na priusa po parametri
Пф, съжалявам, че това "разкритие" съм го пропуснал, много е силноSFINKS написа: А какво освен свободно съчинение е теоретично изчислената средна скорост за acf ???
Да не би тва чудо на техниката да няма таква функция да показва средна скорост ???
Или има ама колегат явно не иска да я покаже щото не е 113 както я предсавя във форума а 70-80 ..
Много е лесно да покажеш на картинка малък разход , а пък средната скорост да я съчиниш..
И с AMG и с корола и с ярис и с кави ли не коли съм постигал изумително нисък разход само че винаги е било свързано с ненормално бавно шофиране..

Виж какво - досега ми образуваше страхотни нерви с глупостите си, вече почвам само да те съжалявам и да се забавлявам с глупотевините ти. Много моля някой, който знае откъде бордовия компютър на Приус 2 показва средната скорост, да ми каже, за да мога да снимам при следващо пътуване и да видя тогава тоя палячо какво пак ще роди тук във форума. Мой човек, ставаш жалък вече - измислял съм си средна скорост, хахаха. Ама то всъщност защо се учудвам - какво ли да очаквам от теб...
Апропо - относно теста - не съм и очаквал нещо по-различно. Уж с голямата кошница тръгваш, а-у, ще разкрива световни конспирации. Ето, бе, mirott ти го е казал - вадиш парите, правим теста и ще можеш цял живот да се хвалиш с резултатите. Ако не за себе си, за свещения форум го направи. Или всъщност не си толкова глупав и съзнаваш, че има възможност и резултатът от теста да е такъв, че да не се хвалиш, а да излезеш смешен

-
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 8 пъти
Ти май наистина не помниш, какви глупости плещиш. Нали ти сам се напъна да ходиш да се доказваш на магистралите в Мюнхен.SFINKS написа:..Ама искат я да ходя с такси , я до Мюнхен, я 1000 лв . Смешна история..
- Not_active_user_1
Абе ти наистина ли си толкова зле или се правиш!SFINKS написа:Съгласен !!!! Не искам нищо необичайно , просто директно сръвнение . А не картинки и сметки с 3 наум .
Резултатите ще са напълно обективни и ще трябва Аз но и всички хибрид фенове да ги признаят !!!
Най-малко 10 твои поста от последните седмици са с призив някой да дойде с хибрид да си сравните колите. Имаш съвсем нормална и честна оферта, но продължаваш да си е караш твоята и да бягаш от това което си казал. Май нещо ти треперят гащите или вече си ги оцапал. Хайде ходи и докажи тезата си що се криеш, като мишка и пишеш глупости! Ти в София и с хора от форума не искаш да отидеш да направите теста, а в Мюнхен ще идваш...
Нали не мислиш, че някой вече ти вярва за каквото и да е. То не че до сега някой ти е вярвал де, но все пак успя да изкопаеш дъното на идиотията. Доктора се оказа прав, че за теб е прекалено късно и никой не може да ти помогне...
Приемам поканата на младежа ACF . София-Перник-София . Скорост до 140 . В едната посока аз карам след него в другата той след мен . Облога е 1000 лв. Който е с по-голям разход ги плаща на другият . Хайде да видим сега кой ще излезе мишок ;)
София-Перник е много малко разстоянието за подобен тест , в еднта посока я има я няма 30 км...Ще трябва да се мерят стойности след вторият знак на десетичната запетая.Но както и да е , щом искам там нека да е там.Явно Пловдив му се вижда на краят на света.Разхода ще се засича по метода пълен / пълен .
София-Перник е много малко разстоянието за подобен тест , в еднта посока я има я няма 30 км...Ще трябва да се мерят стойности след вторият знак на десетичната запетая.Но както и да е , щом искам там нека да е там.Явно Пловдив му се вижда на краят на света.Разхода ще се засича по метода пълен / пълен .
Последно промяна от SFINKS на 03 Авг 2013 08:43, променено общо 1 път.
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
На твое място не бих правил такива смели изказвания .Е освен ако си ми дал измислен адрес..prius 3 написа:Абе ти наистина ли си толкова зле или се правиш!SFINKS написа:Съгласен !!!! Не искам нищо необичайно , просто директно сръвнение . А не картинки и сметки с 3 наум .
Резултатите ще са напълно обективни и ще трябва Аз но и всички хибрид фенове да ги признаят !!!
Най-малко 10 твои поста от последните седмици са с призив някой да дойде с хибрид да си сравните колите. Имаш съвсем нормална и честна оферта, но продължаваш да си е караш твоята и да бягаш от това което си казал. Май нещо ти треперят гащите или вече си ги оцапал. Хайде ходи и докажи тезата си що се криеш, като мишка и пишеш глупости! Ти в София и с хора от форума не искаш да отидеш да направите теста, а в Мюнхен ще идваш...
Нали не мислиш, че някой вече ти вярва за каквото и да е. То не че до сега някой ти е вярвал де, но все пак успя да изкопаеш дъното на идиотията. Доктора се оказа прав, че за теб е прекалено късно и никой не може да ти помогне...
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
Толеранса ми към неподходящ тон и език продължава до понеделник. После ще отговарям в стила на този които го използва.
Въпрки че признавам, че ми е много по-интересно и забавно да предизвиквам нервни кризи само с едно изречение без употреба на каквито и да е епитети
Въпрки че признавам, че ми е много по-интересно и забавно да предизвиквам нервни кризи само с едно изречение без употреба на каквито и да е епитети

S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 360 пъти
- Получена благодарност: 394 пъти
Моля колегите по-горе да си променят мненията и да изтрият обидните коментари и нападки...SFINKS написа:Толеранса ми към неподходящ тон и език продължава до понеделник....
В противен случай няма да има толеранс дори и до утре.
Щом няма реален спор а само кавга - явно темата е изчерпана и ще бъде заключена...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Виж сега, явно ще трябва да ти го обясня отново, този път с повече разяснения. Изглежда, че винаги по няколко пъти трябва да се пише нещо, когато се общува с теб. Аз зор нямам да доказвам каквото и да било. Ти си единственият човек тук, който има желание да прави тестове и да доказва нещо, ти си единственият човек, който ме обвинява за нещо, което аз дори никъде не съм твърдял - въпроса за разхода на дизела. Та по тази причина смятам, че е редно ти да ми заплатиш изгубеното време и пари за гориво, както и да си платиш за теста, който ти е нужен само на теб. Не виждам за какъв залог от 1000 лв. можеш да ми говориш, при положение, че залог предполага, че двете страни искат да изяснят нещо. В тази ситуация ти си единственият, който иска да изяснява каквото и да било.SFINKS написа:Приемам поканата на младежа ACF . София-Перник-София . Скорост до 140 . В едната посока аз карам след него в другата той след мен . Облога е 1000 лв. Който е с по-голям разход ги плаща на другият . Хайде да видим сега кой ще излезе мишок ;)
Аз нямам какво да доказвам - разхода съм си го пуснал тук няколко пъти. И то не за да натривам на някого носа, не за да обирам овации, че ми харчи малко (както вече стана ясно - не е нещо уникално, има и други подобни разходи, както беше пуснал Иво тунинг, само не разбрах неговото с каква скорост е. Да не говорим, че новите Приуси дават далеч по-малък разход от моя), пускам тия снимки единствено за хора, които се интересуват информативно, а не за такива, които почват да спорят "ама дизела дава по-малко". Еми хубаво, нека да дава, мен какво ме интересува?!?
Предишната ми кола, която беше на метан, даваше разход в бензинов еквивалент 2,2 л/100 км извънградско. Това значи ли, че хибридите са боклуци?!
Ще ми обясниш ли най-накрая от какъв зор аз да ти давам пари и да си губя времето, за да може ти да си правиш тест?!? Даваш ми хиляда лева, ако искаш и 5 пъти ще минем София - Перник, Перник - София, след което поглеждаме какво казва бордовият компютър. Ако печелиш - честито, можеш да продължиш да се хвалиш по тема, по която само ти единствен спориш. Ако загубиш - все ми е тая - казах вече няколко пъти, че за мен не представлява абсолютно никакъв интерес нито колко харчи твоята кола, нито който и да е дизел. И мога да с чисто сърце да обещая пред целия форум, че ако моя разход се окаже по-добър и дори веднъж повдигна въпроса във форума, ще ти върна обратно хилядарката ;)
Апропо - ss_mitko предлага напълно нормално и културно без да се пеняви какви нещастни коли са хибридите. По принцип уважавам много всички колеги, които са избрали да карат Тойота, тъй като това е любимата ми марка, и ги смятам за съмишленици, независимо дали карат хибрид, дизел, бензин или газ. Ти обаче с всяка една реплика правиш така, че за теб да правя изключение.
И още нещо - предложих пернишката магистрала не защото разстоянието по "Тракия" ми се вижда много, а тъй като е нов асфалт и няма неравности като София - Пловдив, а и предполагам, че е и много по-малко натоварена и няма нито ние да пречим на някого, нито някой да пречи на нас за тоя така представителен тест.
p.s. Иначе много ревеш кой как те наричал, но във всеки пост ме наричаш мишок без да съм провокирал това с нищо. Преди време пък наричаше всички собственици на Приус педали. Страхотен интелект и култура на общуване, няма що...

Последно промяна от acf_prius на 03 Авг 2013 13:19, променено общо 1 път.

Пиши кога си свободен събота или неделя.
Кой как ме нарича на другият край на жицата без да е пред мен ми е все тая
Кой как ме нарича на другият край на жицата без да е пред мен ми е все тая

Последно промяна от SFINKS на 03 Авг 2013 13:24, променено общо 1 път.
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
Съгласен ли си с условията? Нека и още двама колеги от форума да дойдат за наблюдатели - аз нямам какво да крия.

Ок. Ще ти платя горивото и някой лев за кафе и сандвич като компенсация за времето . Ако настояваш за 1000 лв , ок ще ти ги дам , ама какво ще ти взема за тия 1000 лв е отделен въпрос
Обикновенно повече вземам отколкото давам .

S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
Този тест така или иначе ще стане .С теб или с някой друг който не поставя условия да му дам 1000 лв за полoвин час отделено време в почивен ден .
С подобно условие искаш само да се спасиш което само доказва за пореден път мнението ми за Приус водачите..а то както знаеш не е никак положително..
С подобно условие искаш само да се спасиш което само доказва за пореден път мнението ми за Приус водачите..а то както знаеш не е никак положително..
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007