прва кола
прва кола
здравеите нов см в форума здобихсе с корола 1.6 16v 1996 колата е на 317к biggrin.gif та като мие прва кола а ие марка която несм карал можели малко свети за йапонката
колата е много запазена за годинитеси а и за километрите работи много добре и има добра сервизна историа поздрави 
KOROLLA E10 1.6 XLI 16V 1996 SEDAN -- OPEL ASTRA 1.4 1994
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 34 пъти
Re: прва кола
Менявай рдовно маслото, турай бенз и газ... 
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
благодария колеги ксмет и на вас и много бес авариини та варпроса като за неук
првиа сопственик сштеиа вкарва в сервис кам краиа на месеца за смиана на ангренасш и ролка пистови ремаци били 2 и до колкото разбрах водна помпа и хидравлѝ4на сшто били за смиана така му казали в сервис на тоѝота тук в финландиа било по лесно като се смени ангренажа и ролката дасе смениават и помпите и двете е то е за негова сметка ремонта
та вапросами е слет 100к ми каза пак требва дасе прави с6тиа ремонт а хората тук са довер4ливи и се 4уда дали тиа от сервиза са на с6тата практика както сервизите в бг
поздрави 
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 34 пъти
не ми се верваgrishev написа:...та вапросами е слет 100к ми каза пак требва дасе прави с6тиа ремонт а хората тук са довер4ливи и се 4уда дали тиа от сервиза са на с6тата практика както сервизите в бг![]()
![]()
![]()
поздрави
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
- lederman
- Получена благодарност: 1 път
off-topic:
извинявай grishev но ти българин ли си или финландец?
Поздрави
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.
lederman написа:off-topic:
biggrin.gif поздрави
Последно промяна от grishev на 09 Юни 2013 18:01, променено общо 1 път.
Да живее водка Финландия biggrin.gifgrishev написа:lederman написа:off-topic:
извинявай grishev но ти българин ли си или финландец?разбирасе работиа и живеиа в финландиа
biggrin.gif поздрави
- lederman
- Получена благодарност: 1 път
Човече, или спри водката или си оправи правописа. такова чудо не бях виждал отдавна ....grishev написа:lederman написа:off-topic:
извинявай grishev но ти българин ли си или финландец?разбирасе работиа и живеиа в финландиа
biggrin.gif поздрави
П.П.
Не се заяждам, просто ме впечатли.
Поздрави
T25 2AD-FTV /2007
T25 2AD-FTV /2007
biggrin.gif ai de pocnahme dase dfcim vecelederman написа:Човече, или спри водката или си оправи правописа. такова чудо не бях виждал отдавна ....grishev написа:lederman написа:off-topic:
biggrin.gif поздрави
П.П.
Не се заяждам, просто ме впечатли.
- Georgepetrov137
И мен много ме затрудни с това неграмотно писане 
Toyota Auris 2010 1.33 ->Lexus - RX II - 300 4WD (204 Hp)->Lexus RX450H 2012 fl
hora neiskam dase zaqjdam prosto daite mnenie po temata bes dase obijdame kakto sa napravili prvite dvama kolegi ako ne razbirate ne komentiraite ine obijdaiteGeorgepetrov137 написа:И мен много ме затрудни с това неграмотно писане
- TATI
- Благодарил/а: 26 пъти
- Получена благодарност: 197 пъти
- Обратна връзка:
Всичко хубаво, но какво има да коментираме?
Прочети си първото мнение и ако можеш си формулирай въпросите. И това, че не живееш в България, не означава че трябва да забравиш родния си език, както правят повечето заминали зад граница!
Купил си кола на 317к км, това е което се разбира и нищо повече. Масло и филтри се сменят на всеки 10к км или една година, което настъпи първо - пише го в книжката за експлоатация. Филтрите също се сменят на 10к км или в зависимост от региона, в който се експлоатира автомобила. Ако няма други проблеми, карай си колата и й се радвай. Това е
Прочети си първото мнение и ако можеш си формулирай въпросите. И това, че не живееш в България, не означава че трябва да забравиш родния си език, както правят повечето заминали зад граница!
Купил си кола на 317к км, това е което се разбира и нищо повече. Масло и филтри се сменят на всеки 10к км или една година, което настъпи първо - пише го в книжката за експлоатация. Филтрите също се сменят на 10к км или в зависимост от региона, в който се експлоатира автомобила. Ако няма други проблеми, карай си колата и й се радвай. Това е
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic