Ima li znachenie gorivoto...
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Ima li znachenie gorivoto...
Dnes zaredih na shell pazardjik. Sledtova ne sum karal agresivno, a savsem spokoino na kruiz kontrola (nastroen na 156km/h)... I rezulatata 13.1l/100 do kraia na magistralata v posoka Burgas. Moje li da sa mi zaredili kofti gorivo? Vse pak kolata e hibrid

- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 34 пъти
Re: Ima li znachenie gorivoto...
Sigurno e ot gorivoto, hibrid ne mozhe da gori tolkova) 
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
Щом Веско е зад волана, всичко е възможно.

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- TATI
- Благодарил/а: 26 пъти
- Получена благодарност: 197 пъти
- Обратна връзка:
Мдаааа, Веско и Шел - напълно несъвместима комбинация:)
Сега сериозно. Аз съм го забелязал това по колата на жена ми, тъй като тя зарежда на Шел заради някакви точки ли са и аз не знам. Но винаги след като зареди там, колата спира да върви, че понякога и да пали. Та от горчивия ми опит от преди 20 години, когато ми замръзна нафтата на резервоара точно от Шел, явно нещата не са се променили дори и при бензините им. Добре че не зареждам там, ако ще и да бутам до друга бензиностанция.
Сега сериозно. Аз съм го забелязал това по колата на жена ми, тъй като тя зарежда на Шел заради някакви точки ли са и аз не знам. Но винаги след като зареди там, колата спира да върви, че понякога и да пали. Та от горчивия ми опит от преди 20 години, когато ми замръзна нафтата на резервоара точно от Шел, явно нещата не са се променили дори и при бензините им. Добре че не зареждам там, ако ще и да бутам до друга бензиностанция.
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
За мен Шел са банзиностанциите с най-некачествен бензин. Няколко пъти съм зареждал там и винаги съм имал проблеми.
Avensis II 2005 1.8VVT-i SOL
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Tozi put ne karah az, a ekstrata kruiz kontrolKiki написа:Щом Веско е зад волана, всичко е възможно.![]()
![]()