Здравейте колеги , след дълги размисли вече избрах автомобила -toyota avensis verso 2003 g D4D 2,0 - първите впечатления са добри , но това за което се сещам да ви пита е CD Playera на колата не чете никакви дискове, нито мп3 нито обикновенни Cd -ta , какви формати може да чете оригиналното CD в колата? Другия ми въпрос е дали течноста за почистване на задното стъкло е същата от казанчето за предното или има и друго казанче ? Моля също така за някакво мнение какво точно масло да сложа на колата -марка и вискозитет?
Благодаря предварително !
avensis verso player
- KiLLeR
- Получена благодарност: 1 път
Re: avensis verso player
Честито! Много безаварийни километри!
СД То най вероятно ще чете само оригинални дискове. Ако и тях не чете може да го закараш да го погледнат, но не се надявай много. Много е възможно оптиката вече да е заминала от стареенето на материала.
http://www.toyodiy.com/parts/q.html този сайт ще ти е много полезен.
За маслото има изписани хиляди теми! Поразрови се ! 5-40 слагам аз.
СД То най вероятно ще чете само оригинални дискове. Ако и тях не чете може да го закараш да го погледнат, но не се надявай много. Много е възможно оптиката вече да е заминала от стареенето на материала.
http://www.toyodiy.com/parts/q.html този сайт ще ти е много полезен.
За маслото има изписани хиляди теми! Поразрови се ! 5-40 слагам аз.
Благодаря много !!!!
Сайта определено е полезен, днес смених маслото взех Castrol magnetic 5W40. Остава ангренажа , ролки и евентуално водната помпа.
Сайта определено е полезен, днес смених маслото взех Castrol magnetic 5W40. Остава ангренажа , ролки и евентуално водната помпа.
- kaloian311
Колега колкото и да не ми се иска да ти го кажа но оптиката на ЦД-то най-вероятно си е заминала,моето си чете и оригинални и презаписани дискове.Относно маслото карал съм я с 5/40 Кастрол горе долу биваше 1.5л за 10000км,после 5/30 Якоооо 3,5литра за 8000км,после пак Якооо 5/40 2,5л.за 10000км.Сега съм с Амсоил 5/40 минал съм 1000км.засега не го е барнала.А и за малко да забравя,да течността за предните и задните стъкломиещи са в едно казанче.